• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vegan burger ekmeği nerede bulabilirim?

guldennnnnn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
272
46
13
32
Süt ve çoklu besinalerjimiz var vegan burger ekmeği nerde bulabilirim marketlerdeki Kerim vegan olabilrcegini düşünmüyorum

Vegan olabileceğini düşünmüyorum ne demek? Gidip içeriğini okuyun. Ekmekler vegandır. Gurme ekmek diye satılan farklı kategoridekilerde belki içerik değişikliği vardır. Hiçbir sey bulamazsanız fırından rica etseniz sizin için yaparlar.

Vegan olabileceğini düşünmüyorum ne demek? Gidip içeriğini okuyun. Ekmekler vegandır. Gurme ekmek diye satılan farklı kategoridekilerde belki içerik değişikliği vardır. Hiçbir sey bulamazsanız fırından rica etseniz sizin için yaparlar.
Çocuğumun süt alerjisi oldugundan doalyı zorlanıyorım malesef bir çok paketli gıda gibi ekmeğinde detaylı içeriği olmuyor . Vegan yazan ürünler bile kullandığımda bir kısmı alerjimizi tetikledi . Kakao gibi bazı markalarda belirtilmeden süt tozu gibi katkı madeeleri var aldıgımda dokunmuştu sonra içeriği temiz kakao kullanınca sorun olmadı. Oysa altı üstü kakao diyorsun ama öyle olmuyor hemen tepki veriyor

Birde süt alerjisi öyle birşey ki daha önce süt ürünü fırınlanmış bir tepside ekmek fırınlanmışsa malesef o ekmek bizi etkiliyor .

Bence çapraz bulaşma riskini göze almayıp evde kendiniz yapın kolay bence yapması. Buzluğa da atarsınız

Bence de en iyisi evde yapmak sanırım, eser miktarda üretim bandında kalsa bile sizi etkiliyo anladığım kadarıyla

Bunco’nun ekmekleri vegan,
Eser miktarda bile süt ürünü içermemesi için direkt vegan markalar alırsanız içiniz rahat tüketirsiniz

Ekmek yapmak icin sute ihtiyac yok, derdiniz sut ise, kendinizde un, su, tuz ile maya yapip bu mayadan yine un, su, tuz katarak ekmek hamurunuzu yaratabilirsiniz.

Ayrica Migros'larda ve Macromarketlerde bolca vegan urun mevcut.

Sut alerjisi bu kadar korunakli birakilinca duzelme egilimine giriyor muymus, cok sasirdim bu arada, bildigim kadariyla yavas yavas yanal urunler kullandirilarak duzeltilebiliyor olması gerek. Cocugunuzun vucudu nasil bir tepki veriyor?

Back
X