- 22 Haziran 2024
- 272
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi guldennnnnn
Süt ve çoklu besinalerjimiz var vegan burger ekmeği nerde bulabilirim marketlerdeki Kerim vegan olabilrcegini düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde yapmayı deneseniz olmaz mıSüt ve çoklu besinalerjimiz var vegan burger ekmeği nerde bulabilirim marketlerdeki Kerim vegan olabilrcegini düşünmüyorum
Mayadan da korkuyorum maya gelmiyor diye düşünüyorum ama canımda çekiyor sürekli evde bi deneyecegiz mecburEvde yapmayı deneseniz olmaz mı
Vegan ekmek derken? Ekmekte zaten hayvansal bir ürün olmuyor kiSüt ve çoklu besinalerjimiz var vegan burger ekmeği nerde bulabilirim marketlerdeki Kerim vegan olabilrcegini düşünmüyorum
Hamburger ekmeklerinde süt oluyor malesefVegan ekmek derken? Ekmekte zaten hayvansal bir ürün olmuyor ki
Çocuğumun süt alerjisi oldugundan doalyı zorlanıyorım malesef bir çok paketli gıda gibi ekmeğinde detaylı içeriği olmuyor . Vegan yazan ürünler bile kullandığımda bir kısmı alerjimizi tetikledi . Kakao gibi bazı markalarda belirtilmeden süt tozu gibi katkı madeeleri var aldıgımda dokunmuştu sonra içeriği temiz kakao kullanınca sorun olmadı. Oysa altı üstü kakao diyorsun ama öyle olmuyor hemen tepki veriyorVegan olabileceğini düşünmüyorum ne demek? Gidip içeriğini okuyun. Ekmekler vegandır. Gurme ekmek diye satılan farklı kategoridekilerde belki içerik değişikliği vardır. Hiçbir sey bulamazsanız fırından rica etseniz sizin için yaparlar.
Birde süt alerjisi öyle birşey ki daha önce süt ürünü fırınlanmış bir tepside ekmek fırınlanmışsa malesef o ekmek bizi etkiliyor .Vegan olabileceğini düşünmüyorum ne demek? Gidip içeriğini okuyun. Ekmekler vegandır. Gurme ekmek diye satılan farklı kategoridekilerde belki içerik değişikliği vardır. Hiçbir sey bulamazsanız fırından rica etseniz sizin için yaparlar.
Evet öyle yapacağım artıkBence çapraz bulaşma riskini göze almayıp evde kendiniz yapın kolay bence yapması. Buzluğa da atarsınız
O zaman sizin yapmanizdan başka bir çare yok.Birde süt alerjisi öyle birşey ki daha önce süt ürünü fırınlanmış bir tepside ekmek fırınlanmışsa malesef o ekmek bizi etkiliyor .