Zaten hep düşünürdüm vegan olmayı, bu MÜKEMMEL videodan sonra iyice düşünür oldum... Kendimi iyice hazırlıyorum çünkü bir daha geri dönmek istemiyorum.... Vejeteryan olabilirim çok kolay çünkü hiçbir ete bayılmıyorum ama süt gibi tüm hayvansal gıdaların da ne kadar zararlı olduğunu-hem vücuda hem bize hiçbir zararı dokunmamış hayvanlara- öğrendikten sonra veganlığı düşünür oldum...
Şimdi sorum şu; ABD gibi ülkelerde hemen hemen herşein veganı var fakat Türkiyede ne derece bir fikrim yok.... Türkiyede yaşayan veganlar nasıl besleniyor burada sorduğum şu, vegan olarak yapılan yemekler değil daha çok hazır ürünlerin vegan versiyonu ne kadar bulunur Türkiyede mesela yabancı ülkelerde vegan dondurma bile var...
[video=youtube;8ocqCy0qEkA]
kendi yaptığım değil de takip ettiğim siteleri paylaşayımmerhaba kendi yaptıgınız vegan tarifleri paylaşır mısınız?
Ben varım :) 2.5 yıldır vejetaryenim artık vegan oldum.paylaşabiliriz,sorusu olanlar sorabilir.Vegan arkadaşlar ya vegan beslenmeden vazgeçmiş ya da forum sayfasını önemsemiyorlar artık , üzücü..
Bu sayfanın hareketlenip, cıvıl cıvıl olmasını isterim elbet.. Bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaya ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?