vefat eden arkadaşımdan alacağımı nasıl tahsil edebilirim yasal hakkım nedir

Aza kanaat etmeyen coga hic etmezmis siz, siz olsun paranin cokluguna degil bereketli olmasi icin dua edin gerisi gelir
Rabbimizinde izniyle

Biz sabahlara kadar gözümüzü ayırmıyoruz nerede ne bilgi varmış bu süreçte öğrenelim diye bakıyoruz herseyden öte psikolojimizi korumaya çalışıyoruz deliyiz çünkü.
Kendi paranız için kendiniz çalışacaksınız, bir hak elde edemezsiniz insanların acısı var birde siz çıkmayın
Artık paranız için kendiniz çalışmaya başlayin kimseye kuruş göndermeyin
Hayır kredi çekmek nedir 30bin çekmek nedir ya

hiç bir şey yapamazsınız. arkasından rahmet okuyun arkadaşınızın.
bir de nasıl çat diye kredi çekip başkasına verebiliyorsunuz aklım almıyor

Linçlenecek bir şey yok daha 1,5 hafta önce bir tanıdığımızın çocuğu vefat etti adam mecburen işine gücüne 3 gün geri döndü işi de gece eğlence sektörü bunda ayıplanacak bir şey yok acıyan yer ayrı acıkan yer ayrı demişler ama sizin verdiğiniz para maalesef borç sayılmıyor yazılı bir şey yok senet yok sepet yok kendi rızanızla vermişsiniz gitmiş yapacak hiçbir şey yok

Ailesinin insafına bağlı. Ailesine söyleyin ödemek isterlerse öderler. Aksini elinizde senet vs yoksa ıspatlayamazsınız

Parayı banka aracılığıyla verdiyseniz elinizde dekont varsa belki ailesiyle iletişime geçip şansınızı deneyebilirsiniz. Hesabının şifresi kimsede yoksa o hesaptan para çekimi nasıl olur bilmiyorum belli bir prosedürü olmalı muhakkak. Keşke ona sorup ona göre kendiniz oynasaydınız küçük rakamlarla öğrenmek için.

Ailesinin insafına bağlı. Ailesine söyleyin ödemek isterlerse öderler. Aksini elinizde senet vs yoksa ıspatlayamazsınız
niye odesin ki ben de onu anlamiyorum kar ortagi olmamis ki kadin kumar oynamis parasi batmis olay bu
at yarisi oynayanlar kaybedince olmadi bu deyip parayi geri mi istiyorlar.
coinlerle su an onun bahsettigi tarihleri hesaplasak bakiyesi eksi 30 bin olmustur borclu bile cikabilir

En azindan yarisini kurtarmissiniz ona dua edin bence arkadasinizada Allah rahmet etsin

Ölen kişinin hesabından şifresi elinizde dahi olsa işlem yapamazsınız, banka ve kredi kartlarını kullanamazsınız. Suç bu zaten.

Yasal olarak sözleşme yazılı belge vs olmadığı için bir şey alamazsınız sonuçta kendi aranızda anlaşmışsınız ve arkadaşınız da paranızı yatırmış kriptoya. Ya onu geçtim gerçekten ailesine bu konu için mi gideceksiniz ya? Evlatları vefat etmiş, sizin arkadaşınız vefat etmiş ya 15 bin ne ki arkadaşınız sizi kandırmamış da, ömrü yetmemiş yani Allah rahmet eylesin. Linçlemeyeyim diyorum ama zor ya valla biri hayatını kaybetmiş orda birileri evladını kaybetmiş siz 15 bin kaybettim diye yakınınca, oh iyi olmuş size ya ne paraymış. Siz vicdanınızı kaybetmişsiniz, 15 ne para bile değil bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…