• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

veet soguk agda bandi kullanip memnun kalanlar

bende agda bandını kullandım faydasını gördüm acil durumlarda kullanıyorum
gayet güzel

arkadaşlar ben dün aldım küçük küçük kesip özel bölgemde kullanmak istedim fena acıyor ya
ve bir sefefrde çekince hepsini almıyor .eskiden ablam çamsakızı ile ağda yapardı yapıştırıp çekince %80 gelirdi
bunda %50si anca bu sebeple defalarca çekip yapıştırdım sanırım tahriş oldu çok acıdı şimdi zor oturuyorum.ben yanlış bişimi yaptım acep yoksa böylemi.off jiletten kurtulmak istiyorum bana uygun bi çözüm bulamadım.eldivenlede hangi birini alayım gayet gür :):82:

bende kullandım bacaklarımda pek etkili olmadı.
koltuk altımda denedim iyi ama gene kalıyor birazcık üstelik içinde iki tane mendili var bana yetmedi açıkçası ve suylada çıkaramadım yapış yapış iğrenç hissettim.
genital bölgemde denedim çok acıyor ama alıştım sonradan ama şuda var sadece ön tarafta kullandım dudak kısmındaki tüylerim çok kalın oldugu için alınmıyor bende epilasyon aletiyle yapıyorum.
keşke ağdaya gidebilsem :58:

ağda bandı genel olarak rahat bir şey ve veet de bu konuda başarılı yıllarca veet kullandım ama sonra israil ürünü olduğunu öğrendiğimde vazgeçtim diğer ağda bantları daha ucuz ama içinde(iki bant arasında) daha az ağda var bu yüzden ısıtıp ayırma konusunda sıkıntı yaşıyordum bu forumda birinin saç kurutma makinesi kullandığını duymuştum saç kurutma makinesiyle çok pratik oluyor aynı zamanda en en az %50 kar etmiş oluyorsunuz çünkü veet en son 29.90 dı şimdi vivet kullanıyorum 9.90 :)

Back