veet soguk agda bandi kullanip memnun kalanlar

bende roll on kullaniliyorum agda ozurlusu oldugum icin kaydirigubbakcemile3
veet de guzel ama roll on hem ucuz hemde baya bi sure gidio
20 tl veremem her agda basi ogrenciym yahu sempatiksalakcinni

yurt disindaki bizler cam sakizini nasil bulalim?
bende veet ten soguk agda bandini almayi düsündüm..
kararsizim..

roll-on denedinmi? elin hic degmior... sürüosun ince bi tabaka bantını yapıstrp cekiosn dene bence...

yok canım ilk defa duydum... ağda zamanım gelmek üzere bakayım hemen çok sağol canım... peki aldıktan ne kadar zaman sonra çıkmaya başlıyo... bi de başka bölgelere de kullanabiliyor muyuz...

turuncu şekerim hangi markanınkini alalım canım...
netten baktım vivet var sesu var vss bir sürü var...
hangisini tavsiye edersin..

yok canım ilk defa duydum... ağda zamanım gelmek üzere bakayım hemen çok sağol canım... peki aldıktan ne kadar zaman sonra çıkmaya başlıyo... bi de başka bölgelere de kullanabiliyor muyuz...

walla ben kullandım hemen her bölgede en ufak tahriş olmadı ve etkilide. Bikini bölgemi uzun yıllar tüy dökücüyle aldım takdir edersinizki ve ilk roll-on agdayı ordada denedim bacakta felan acı hissi az olunca ve inanınki ilk kez o bölgeye agda denio olmama ragmen cok canım yanmadı cünkü az miktar sürülüo...

ben kendimi bildim bileli ağda yaparım...son 5 senedir falan bacak ve kol altına makina yapıyorum ama bikini bölgesine mümkün değil makina yapmak bi kere deneyim dedim ölüyorum sandım acıdannakannehir o yüzden oraya hep ağda yapıyorum...

ama senin dediğin bu roll on olayını bende düşünüyorum çünkü yapış yapış olmuyosun onda elini sürmediğin için...bide bu yaz sıcağında ağda yapmak zulümm yaaa...ama onun gibiside yok...bayanssulusmile

ben kullanıyorum çokta memnunum
ki ben hayatta beceremedim çam sakızı ağdayı rolonU
veet e denedim 10 numara sonuç aldım
hem çok bulaşmıyo hemde pratik

bende veet'den çok memnun kaldım. ağdayı oldum olası gözümde büyütürdüm ve azalma olayı bunda ağdaya göre daha iyi.

turuncu dün eşime söyledim roll ona baktı 40 liraymış... bana pahalı geldi... tek kullanımlık mı peki ya da kaç kez kullanabiliyosun...ve de aldıktan ne kadar süre sonra tekrar alma gereği duyuyosun...ona göre alayım dedim...

Tatile yurtdisina gelddim. Burdada sadece veet var. bu el kizlari nasil bole kilsiz kalioo sasiorum bugun aldim 20 franga.icinde 18 band var. pahaliymis. Turkiyede tum vucudu ben 50 liraya yaptiriorum ki. Bakalim yarin deniycem. Veet soguk agdadan memnun kalmayi umuyorum.

weet soguk sir agda bantlarını aldım hem pahalı hemde iki bacagıma bile yetmedi bence almayınn kızlar en iyisi sir ağda seti alıp kendin almak en kısa zamanda gidip seti alcam kuaförle ugrasmaktan bıktım

bende veetin sir ağda setini kullanıyorum dünya varmış diyebilirim makinesine koyuyorum ısınıyor sürüyor ve çekiyorum azalma okadar olmadı ama yinede diğer ağdalara oranla daha kolay oluyor birde benden öneri ağdayı yazın yapmak çok zor olur terleme vücutta olur buda sıkıntı verir ben bu sorunumu pudra ile çözdüm önce pudra sonra ağda sürüyorum böylece daha güzel sonuç almış oluyorum....

ben kullaniyorum vede cok memnunum bide soguk agda bantlarini elimde isitmak yerine bikac sn sac kurutma makinesini ustune calistiriyorum hem daha hizli hemde daha ii oluyo...kaydirigubbakcemile2

berenciğim ben şopping tvden almıştım fakat heryerde satılıyor büyük marketlerde bile bazen görüyorum ben 50TLalmıştım şuandada aynı fiyatlarda ...

tatlımmm bu 50 tl liğin içinde neler var konserve ısıtıcısı varmıı ay bide bıktım bu kıllardan tüylerden ufffffffffff

slm cnm biraz geç oldu ama yeni girebildim. Roll on sesunun var tek kullanımlık en pahalı yerde bile 11 tl. Ancak bide kartuşlu ağda var oda roll-on şeklinde kartuşları. Isıtıcısı 2kartuşu temizleyici 5 mendil 1m ağda bezi 28 tl ye aldm bn sanırm yanlış olmasın tam hatırlamıorum ama 30dan düşüktü. Canım ısıtıcı hep sabit kartuşlarda 2,5 tl felan 1 kartuşla komple bacak, bikini bölgesi ve koltukaltı alınabiliyor. Ağda bezi öle çok kullanılmıyor zaten bi kutuda 10 tane felan oluo oda 1-2 tl civarı bişi. Yani bence katuşlu olan hem ekonomik hem evin rahatında hemde etkili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…