• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

veet soguk agda bandi kullanip memnun kalanlar

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
selam kizlar.veet soguk agda bandini bacaklar icin kullanip memnun kalan var mi?
bende kullanmak istiyorum.cok pratik ama iyi aliyor mu tuyleri onu merak ettim.

tüy problemim yok bu konuda çok mutluyumkaydirigubbakcemile2 çevremde gördüğüm kadarıyla ağda bantlarında vivetten memnun kalınıyo daha çok. veet marka ama hem pahalı hem vivetten daha kötü alıyor diyolar. ikisini de deneyip öyle karar ver istersen ama genelde hep vivet beğeniliyor. yüz bantları da vücut bantları da daha iyiymiş diğerlerinden

Assllaaa bacağımı morarttı kötükedihüso
Anneannemin bildiği annemin öğrettiiği en iyisiiiialkisalkisalkis

Ben kullanıyorum,cildim çok hassas olmasına ragmen hafif döktü ilk aldığımda kolumu.4haftaya kadar çıkmyo bacaklarım,kollarım da 1 haftada kökler görnyor...ayrca bim marketlernde indrmde.. yerimseniben

ben begenmedimmmm böle çekerkennnn etinle birlikte kalkıyo çok can yakıyor ve kıllarıda almıyo yarım yamalak oluyo..ılık agda yada cam sakızı bin katlı daha iyi:)

kizlar malesef ben yurtdisinda yasiyorum ve burada bir tek veet var.ama kimse memnun degil anlasilan ne yapsamki.su tuylerden kurtulmanin caresi yokkkkkk

kullanıyorum hassas ciltler için bende normal ağdaya göre çok harika

veet sir bazlı kullanıma hazır ağda bantları ben pembe kutuyu yani normal ciltler için olanı bacaklarıma kullanıyorum ve çok memnunum çok pratik :)

bende cok memnunum. ama son kullandığımda içinden cıkan yağlı medille temizledikten sonra araya birşeyler girdi yıkamaya unuttum gece iltihap gibi topladı ertesi sabah 15-20 tane sivilce patlamış bacaklarımda şimdi onları iyileştirmeye çalışıyorum :)

ben de kullandım ama şu suyla yıkamayın olayına sinir oldum sadece tek mendili var ve tek kullanımlık daha sonra kullandığınız zaman yağ ile falan temizleyin diyordu,ben de sevmediğim için öyle şeyler bi kereden sonra kullanmadım ama uzun süre almadım o yönden güzel

daha kötüsü olamaz.. hem cildi tahriş ediyor hemde etkili değil... Ben herkese roll-on ağdayı tavsiye ederim..

nasıl oluyor o her yerde bulunuyor mu vs CADIARZU

ewet cnm marketlerde felan var. Ben sesu kullanıyorum memnunum. Isıtıcısınıda aldım.. Kartuşlarıda 2 tl felan bi kartuşla komple bacak, bikini bölgesi ve kol altı alınabiliyor.. Çok ekonomik ve pratik.. Ben Sesu setini ROSSMANN'dan (kentpark alısveriş merkezinde) 29 tl ye aldım ısıtıcı+2kartuş+agda bezi+temizleme mendilleri. Isıtıcı almak zorunda deilsin caydanlıkta felanda ısıtabilrisin. Bence bir kere dene.

ağda yapma özürlüler için mükemmel bence... o çamsakızı olsun, sir olsun hiç beceremedim saçıma başıma etrafa heryere bulaştırırım ama tek bir tüy koparamam...
ama veett bence mükemmel... o birbirine yapışık iki bantla bütün bacaklarımı hallediyorum... uzun süre de çıkmıyolar... ben tavsiye ederim...

ağda yapma özürlüler için mükemmel bence... o çamsakızı olsun, sir olsun hiç beceremedim saçıma başıma etrafa heryere bulaştırırım ama tek bir tüy koparamam...
ama veett bence mükemmel... o birbirine yapışık iki bantla bütün bacaklarımı hallediyorum... uzun süre de çıkmıyolar... ben tavsiye ederim...

roll-on denedinmi? elin hic degmior... sürüosun ince bi tabaka bantını yapıstrp cekiosn dene bence...

Back