• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veet kullanıma hazır sir ağda bantları hakkında..

pembe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
38
1
36
Kocaeli
arkadaşlar ben bikini bölgesini kuaförde aldırıyordum ama sonra düşündümde neden evde kendim almıyorum dedim ve markete gidip veet bikini bölgesi ve koltukaltı için olan sir ağda bandını aldım ve çok memnunum sonrada bu forumda okuduğum limon tuz işini yaptım ve çok memnunum sizede öneriyorum:40::66:

bende kuaförde yaptırıyorum hatta daha yeni yaptırdım ama artık eskisi gibi acımıyor birazda azaldı bende bundan cesaret alarak kndim yapmayı denicem veetin hazır ağda bandını aldım ama ne derece basarılı olucam bilmiyorum bide kısa tüyleri bil alır yazıo üstünde gerçekten alıo mu sen kullanmıssın madem

ben veed ağdayı denedim.hiç almadı yada beceremedim hepsini ablama verdim bi işe yaramıyor diye
:26::44:

ben d bacak için olanını almıştım tabi ki hepsini alamadım. bence bacak için olanları az ya da sarı tüylüler için, bikini bölgesine deniyim dedim sonuç başarılı ama çok tahriş etti. bikini bölgesi için özel olanları daha hassastır belki.

Back