ya ben aldım veet böle pembe olanı aldım normal ciltler için..koltukaltımı yapım dedim(koltualtındada kullanılabilenden aldım cnkü) Allahım koltukaltım mosmor oldu. yok böle bişe. tamda düğüne gitcektim askılı elbise giymiştim.
bacaklarma gelnce aldı almasına ama ne irenc bişe yapıs yapıs kaldı zor yıkadım.
daha gecen yaptım. yıkıorum banyoda yapıskanlığını göremiorum cıkıorum bakıorum hala var hemde hiç yıkanmamıs gibi. 1kutu öle hiç kullanılmamıs duruor. en güseli ağda..
ama yok urasmıcam artık koltukaltına sür bacağa sür bikini bölgene sür.cek yapıstır.
gtcem kuaföre komple ağdayı 20ye 30a yapıorlar. hemde uzun bi süre cıkmıor. profesyoneller cnkü. okadar tere tüye ne gerek var :)
yorumları okudum ve şok oldum diyebilirim ben bacaklarıma veetin pembe olan ağda bantlarını kullanıyorum 3 bant(yani toplam 6) yetiyor 2 bacağıma daa ve çok pratik ve kalan ağdalar için de bez varr yağlı böyle onu kullanmadın mı? açıkçasıı 3 haftadan sonra çıkıyor bence denemelisin...
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Deneme amaçlı hem yüz hem de vücut için kullanılan ağda bantlarından aldım.
Yeterince ısınması için kalorifer peteğinin üzerinde beklettim. Aynen üzerinde yazdığı gibi çektim ama tüylerimi almadı iyi almadı. Üstelik ince ve seyrek tüylerim olmasına rağmen.
Bana göre Veet hem pahalı hem de işe yaramayan bir ürün.
Kullananlara saygım var ancak ben tavsiye etmiyorum.
cnm o batıkları geçirmek için kabak lifinle 10sn kadar ovuşturman yeterli (dairesel hareketlerle)
bnde ağda bantlarını kullanıyorum bacağımda ama biraz sert çıkıyor kıllarsizinde öylemi kızlar?
eğer bıyıklarını alıcaksan al canım ben bıyıklarımı ağda bantıyla alıyorum bişey olmuyorama dikkat et dudağını koparma :)
tüysüz bir arkadaşla karşı karşıyayız sanırım kaydirigubbakcemile3 bir bant nasıl yarım bacağa yeter yahu insaf :)
yav arkadaşlar ben bu byük ağda bantlarını kesip bıyık için falan kullandım bazen bişey olmuyo bazen inanılmaz kızarıyo bunu yapan var mı başka durum nedir?
biyolog_nil,
Önerdiğin yöntemi de denemiştim ama sonuç hüsran. Belki de tüylerim çok ince oldukları için almıyordur bilemiyorum ama ben memnun değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?