Veet Agda Bantlarıni Kullananlar Var mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ALAGUL1983
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben aldım veet böle pembe olanı aldım normal ciltler için..koltukaltımı yapım dedim(koltualtındada kullanılabilenden aldım cnkü) Allahım koltukaltım mosmor oldu. yok böle bişe. tamda düğüne gitcektim askılı elbise giymiştim.
bacaklarma gelnce aldı almasına ama ne irenc bişe yapıs yapıs kaldı zor yıkadım.
daha gecen yaptım. yıkıorum banyoda yapıskanlığını göremiorum cıkıorum bakıorum hala var hemde hiç yıkanmamıs gibi. 1kutu öle hiç kullanılmamıs duruor. en güseli ağda..
ama yok urasmıcam artık koltukaltına sür bacağa sür bikini bölgene sür.cek yapıstır.
gtcem kuaföre komple ağdayı 20ye 30a yapıorlar. hemde uzun bi süre cıkmıor. profesyoneller cnkü. okadar tere tüye ne gerek var :)

içinde mendili var yağlı birşey onu kullanmadın mı?:uhm:

bir alt bacagı bi bant yeterli geliyo

güzel birşey aslında

makine gibi değil

cart curt tamam:lepi:

arkadaşlar bende kullanıyorum çok memnunum. yapabildiğim kadarını küçük küçük kesip yapıyorum kalan üç beş teli makinayle alıyorum ohh miss gibi oluyo valla :)

bende kullanmıştım fakat çok iyi almıyor ve çok pahalı onun yerine ağda salonuna gidip yaptırırsanız hem daha sağlıklı hem daha temiz oluyor çünkü evde yaparken tüyleri kırma ihtimalimiz var ve tam olarak alınmıyo malesef :1no2:

Bende denedim ama hiç memnun kalmadım.
Normal evde kendi yaptığım ağdanın gözünü seveyim yapışsa bile ıslak mendille sil gitsin bu hazırı ne öyle yapış yapış gitmiyorda öyle uğraş dur çekiyorum çekiyorum ne gelen var hepsi orda duruyor tüylerinakannehir:roflol:
Yok birdaha mı tövbe

ben kullanıyorum pratik olduğu için çok kısa tüyleri almıyor en az yarım cm uzun olması lazım bi de çabuk tükeniyo bantlar bence pahalı yani biraz onun dışında iyi bir ürün ara sıra pratiklik gerektiğinde kullanılabilir(sadece bacaklarımda kullandım ben diğer bölgeleri bilmiyorum)

Açıkçası bu üründen memnundum hatta bu başlıktada belirtmiştim ama son kullandığımda derimin yarısınıda tüylerim ile birlikte çekti, tabii firmaya ilettim durumu, çokda güzel ilgilendiler, hatta doktor masrafımı bile karşılamayı teklif ettiler, ne kadar uzun zamandır kullanılıyor olursa olsun bazı durumlarda alerji yapabilme ihtimali varmış arkadaşlar, bendede o alerji olmuş...Tabii üzüldüm bu duruma çünkü oldukça kullanışlı bir şeydi, şimdi normal sir kullanmayada korkuyorum direkt benim epilatöre kaldım allahtan 6 ay evvel son modelini almıştımda tüylerimi kırmadan çok temiz alıyor

Canım, kime cevap veriyorsan ondan alıntı yap, burada kime cevap verdiğin anlaşılmıyor Ben genele yazdığım için alıntı yapmadım ama:) Bende memnundum ama işte bu alerji olayı ortaya çıkınca çok kötü oldu, sen sen ol her seferinde ufak bir yerde deneme yap canım, yoksa benim gibi uğraşır durursun, yamalı bohça gibi olmuştum yahu, tam batıklardan kurtuldum derken hehehehe :)

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Deneme amaçlı hem yüz hem de vücut için kullanılan ağda bantlarından aldım.

Yeterince ısınması için kalorifer peteğinin üzerinde beklettim. Aynen üzerinde yazdığı gibi çektim ama tüylerimi almadı iyi almadı. Üstelik ince ve seyrek tüylerim olmasına rağmen.

Bana göre Veet hem pahalı hem de işe yaramayan bir ürün.

Kullananlara saygım var ancak ben tavsiye etmiyorum.

bikini bölgesi için kesinlikle vazgeçmediğim bi ürün..ben uzun yıllar hep jilet kullandım mahfettim tabi bütün bölgeyi..kıllar köklendi alınması çok güç bi haldeydi..normal ağdaya cesaret edemezdim ama bant işimi çok kolaylaştırdı..kesinlikle klasik ağdaya dönmeyi düşünmüyorm etkisi çok uzun ve azaltıyor..

canım veet dahil tüm ağda bantları elle sürtünerek yada düşük ısıda bekletilerek ağda yapılıcak olan bölgeye yeterince yapışmaz..ben bantın üstüne herhangi bez koyup üzerine ütü bastırıyorum iyice ısınıp sıvı hale gelinceye kdr (yani yice erimiş halde..) yoksa dediğin gibi hiç bir işe yaramaz..alamamış olmanın sebebi bence yöntemi yanlış kullanmandan..

Arkadaşlar vivet markasının sir makinası var 25-30 lira civarı. ıçinde 2 tane de kartuşu var ama zaten kartuşları da 1,5 lira falan. Ben onu kullanıyorum süper çok memnunum. Ve acayip azaltıyor sürekli kullanımda tüyleri. Daha önceleri bu bezlerden denedim ben de ama hiç memnun kalmamıştım veya ben kullanmayı beceremedim. Çekince anca 3-5 tüy çekiyordu gerisi bacakta ama bu makinadan çok memnunum tavsiye ederim

Son düzenleme:
biyolog_nil,

Önerdiğin yöntemi de denemiştim ama sonuç hüsran. Belki de tüylerim çok ince oldukları için almıyordur bilemiyorum ama ben memnun değilim.

cnm o batıkları geçirmek için kabak lifinle 10sn kadar ovuşturman yeterli (dairesel hareketlerle)
bnde ağda bantlarını kullanıyorum bacağımda ama biraz sert çıkıyor kıllar sizinde öylemi kızlar?

aldıkça zayıflıyor kıllar

kökleri bile yok çocugunun bende

eğer bıyıklarını alıcaksan al canım ben bıyıklarımı ağda bantıyla alıyorum bişey olmuyor ama dikkat et dudağını koparma :)

bıyık için rahat oluyo mu aceba? kızarıklık falan olmasn? ne kadar sürede çıkar ki?kafamçokkarıştı

yüce RAbbim bu tüyleri niye verdi bizekafamçokkarıştı

biyolog_nil,

Önerdiğin yöntemi de denemiştim ama sonuç hüsran. Belki de tüylerim çok ince oldukları için almıyordur bilemiyorum ama ben memnun değilim.

bnde veet kullandım tüylerim (gobegimdeki) sayesinde daha da kalınlastı... ama genel olarak bende ütüyle ısıtıyorum ve bacaklarımı düzgün cekmiyo...

Ben avon daki ağda bantını sipariş verdim. kız getirdi onu kullanmaya basladım 1 yıl oldu herhalde. gayet güzel alıyo. gene ütü ile ısıtıyorum

1 bantla 3 kez fln cekiyorum..

hem 10 tane diger yüzle 20 adet bant var---> veet te 6 tane yani 12 bant var..

ben avon dan 5 tl altım---> veet 12 tl dün baktım...

hem az hem pahalı hem de iyi cekmiyor.......

gene de memnun olanlar vardır..

Veet ağda bandını ütü ila ısıtarak kulandım fakat uzun tüyleri aldı kısa tüyler olduğu gibi kaldı. İstediğim sonucun yarısını bile elde edemedim.

Çok pratik olduğu doğru, sadece koltuk altı ve bacaklar için kullanılabilir bence. Fakat 1 paket yetmediğinden ikinci paketi hazır bulundurmak gerekir.

tüyler uzunken çok pratik oluyor.ben kullanıyorum ve memnunum.ama kısa tüyleri çok fazla almıyo

ben bu veet ağda bantlarını bıyık bölgesi için kullanıyorum. önceden yeşil renkteydi, artık pembe renkte.
kızarıklık olmuyor ama haftada bir alıyorum bıyıklarımı. herhalde kırıyorum ya da bu veet iyi almıyor???
ardından bepanten sürüyordum, onun da tüy köklerini beslediğini bugün öğrendim. e peki bu yapışıklığı nasıl temizleyeceğiz? bir-iki saat su değdirmemek gerekiyor, kutu içindeki temizleme bezi de bitti. nasıl temizliyorsunuz? aslında bir de sesu denemek gerek.

bu veet pembe değilken, eskiden yeşilken, daha kaliteliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…