Veet Agda Bantlarıni Kullananlar Var mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ALAGUL1983
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay sakın su bantları kullanmayın cok acıtıo ve dogru düzfgün almıo ayrıca ona para vercenize gidin ucuz bir agdacıya agdacı tertemiz yapsın 1 kutu tğm bacaga yetmio bazen

koltukaltımı yapmıstım bi kere yazın hic unutmam mosmor yaptı hem annemi hem beni nasıl yandı var ya mahvoldum camasır giyerken bile acı cekiodum

evet aslında o yaptıkları aleti eve alsak kendimiz yapsak ne ii olur cok kolay aslında.

CANIMCIM BEN BİKİNİ BÖLGESİNE KULLANIYORUM.AMA KESİNLİKLE SESU DAHA İYİ.VEET 2 KERE KULLANINCA ŞEKERLENİYOR.BANTLARI KÜÇÜK KÜÇÜK KESİP ÖZEL BÖLGEDE RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİN.hihoyyyt

ben yıllardır kullanırım, veet eskiden daha iyiydi şimdi fiyatını indirdi ama kağıt kalitesini düşürdü paketteki bant sayısını azalttı. yine de sesudan da diğerlerinden de daha iyi. acil durumlarda çok pratik. ısıtma yok yapış yapışlık yok. alerji de pek yapmıyo. ama eğer tam paralel çekilmezse (diğer ağdalarda olduğu gibi) morluk yapıyo.. her zaman evde bi paket bulundurup zaman sorunu oldugunda kullanıyorum. bi bant bi yarım bacak alıyo, diğer yüzü de diğer bacağa, tamamdır.

---------------------------------

Son düzenleme:
kullanmayı beceremedim hala duruyo makinaya devam offf

tüysüz bir arkadaşla karşı karşıyayız sanırım kaydirigubbakcemile3 bir bant nasıl yarım bacağa yeter yahu insaf :)

yav arkadaşlar ben bu byük ağda bantlarını kesip bıyık için falan kullandım bazen bişey olmuyo bazen inanılmaz kızarıyo bunu yapan var mı başka durum nedir?

bende daha yeni kullanmaya başladım memnun kaldım...ama bazı yerlerde sir ağdanın yüzde leke bıraktığını okumuştum bu konuda bilgisi olan varmı.

Son düzenleme:

Denemiştim hiç hoşuma gitmedikaydirigubbakcemile
Pahalıyada almıştım:mymeka:
Sir agda kartuşu beni bilir ben onu

ben bu cevapların hiç birine katılmıyorum bende hasas ciltler için vet soguk agda bantını altım koltuk altımda kullanmak için kullanmaz olaydım bantı uygun ıstıp yapıştırdım iyice yapıştırmak falan gerekiyodu onuda yaptım biraz bekledikten sonra cektim uygun yonde bir de ne goreyim bantın kagıtı elimde kaldı yapışkan yuzeyi kıllarla breraber derimde yanı kagıtdaki banta kıllar yapışacakken yapışkan kıllara yapıştı ne oldu banta falan derken kolumuda kapattım alt daki kıllarla ustekilerde yapıştı kolumu acamadım sonra aldım jileti jiletledim ne yapayım bi de sıkıntıdan terledi koltuk altlarım cıkartıcam diye sıcak suyla yıkamaya kalkınca olanlar oldu manzara igrecti mumkunse denemeyin deneyecegim derseniz de bunu onceden yapmış deneyimli bitiyle yapın benden tavsiye:1no2:

acil durumlar için pratik bir yöntem mesela ben kollarımı da alıyorum ağda bantıyla iyi oluyor ya da dudak üstünde tek tük bişeyler çıktı mı hemen evde halloluyor. ama komple vücut için ağda bantı pek de makul bi yöntem değil bana 4 kutu anca yeter bir bantı iki kere kullanamıyorum ki ben. onun yerine ağdacıya gitmek daha hesaplı ve daha kolaydır.

Benim cildimde morarma ve sivilce yapıyor kullanmayı tercih etmiyorum.

Tek kelime ile berbat arkadaşlar hiç memnun kalmadım vi-vet harika ben onu kullanıyorum tavisye ederim.

arkadaşlar bu bantı yüzde kullanan varmı varsada etkisi nasıl acaba ve tercihen hangi markakaydirigubbakcemile5

sesu yüz için olan inceleri alıo ama kalınsa hiiçç tavsiye etmem

kalınlara tekrar tekrar yapıştırmam rağmen almıo.aynı yre tekrar tekrar yapıştırmayın kızarıo hatta deriyi de alıo:bööle olan başka var mı acaba?

weet soğuk ağda bandı hassas bölgelerimi alıyor tam olarak rengi ne başka çözüm varsa söyleyin(=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…