• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veet Agda Bantlarıni Kullananlar Var mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ALAGUL1983
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok kısa sürede yapışkanlığı gidiyo.üstünde tekrar elinizle ısıtıp kullanabilirsiniz yazıyo ama olmuyo.yüzde de kesinlikle kullanılmamalı, üstünde yazıyo ama ben bi kere denedim her yerim önce pul pul soyuldu sonra svilceyle doldu.ama kollar bacaklar için harika.

evet bende bacaklarım için lkullanıyorum memnunum sesu da kullandım veet de ıkısı de aynı gıbı bazen bı paketı ıkı kez kullandıgım oluyor bazen de yetmıyor anlamıyorum ama tavsıye ederım 5 dk da bıtıyor bıde dıgerler gıbı yapıs yapıs olmuyor pratık yanı:smiley-cool:

yüz için değil ama bacaklarıma kullandım ve hayret ettim baya az çıktılar.senelerdir epilasyon aleti kullanırım ama bantlar daha etkili birde bukadar pahalı olmasa.

Hiçbir işe yaramayan ağdalar. Benim tüylerim ince o bantları ısıtıp yapıştırıyorum hiçte pürüzsüz filan olmuyor bir de hemen şişiyor yaptığın yer. Onun reçinesini çıkartmakta ayrı bir zahmet mendillerini de içine az koymuşlar . En güzeli ılık ağda ohh miss gibi.

acil durumlar için falan iyi ve pratik ama normal ağdanın yaptığı gibi yumuşacık olmuyor hemde sanki tüylerimle beraber üst derimi de alıyormuş gibi hissediyorum. yüzümde kesinlikle kullanmam

Back