Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben yeni üye oldum.yanaklarımdaki tüyler koyu renkli ve uzun.kendim sir ağda yapıyodum ama yurtta kaldığım için zor oluyo uğraşamak.veet ağda bantlarını denemk istiyorum ama sertleşir diye korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim
canım bu veet'in normal ağda bantları benim yüzümü tahriş ettiği için veet'in yüz için özel üretilmiş ağdalarından kullanıyorum ve memnunum. sanada tavsiye ederim. tüyleri sertleştirmiyor. her yerde bulabilirsin :)
ya bende yüzümü almak istiyorum..sert ve koyu renk değiller ama uzunlar ve belli oluyorlar..ben şimdilik tüy sarartıcı kullanıyorum ama bölede hiç azalmıyo ki sadece kamufle ediyor bir nebze...peki siz aldığınızda sert mi çıkıyor yoksa yumuşak mı ve azalıyor mu?? birde ağdayla alabilmek için uzamasını mı bekliyorsunuz...bu çok itici olmaz mı hani böle birini öperken falan sert batmaz mı yeni çıkan tüyler??
ben yaklaşık 1 yıldır alıyorum sirle.sonrasında da bioder krem kullanıyorum.batma gibi bi durum olmadı çok şükür.ama okuldan bi arkadaş iple aldırıyo sürekli onun batıyo.ben de veet ağda bantlarını kullanmakta bu batma olayı yüzünden tereddüt etmiştim.ama onlar da sirli olduğu için sıkıntı yaratmıycak sanırım.ayrıca ben sarartıcılar uzatıyo diye duymuştum.sende olmamış sanırım.
ayrıca benim eskisine göre azalma var rojdina.almak için de öyle çok uzamasını beklemeye gerek yok.hatta çıkanlar belli bile olmuyo sirle alınca.uzamasını beklemek zorunda da kalmıyosun