Eveet isittimElinle isittin mi kullanmadan once
Evet bende heves ettim cok guzel yapiyo agda diye kuaföre gitmeye biraz cekindigim icin bi daha almam kesinlikleBen makine kullanıyorum,az zaten ama en azından hepsini topluyor.Ağda bantlarına hiç güvenemedim,haklıymışım.
O nasil oluyo markasi var miKartuş ağda makinesi bence çok pratik. Sadece kullanmadan önce en az yarım saat beklemen gerekiyor o kadar. Ben senelerdir kullanıyorum.
Bide evde neden yapmadiklarini anladim dahada zor oluyomusAğda hem uğraştırıcı hem de zahmetli bir iş ağda bantları tam almıyor zaten.
En iyisi lazerle kökten çözüm :)
İnanmiyoruuuummm.Su an cok korktum en hassas oldugum konu nasil yirtiliyoki agdaylaaa :/Genital bolgeye hazir agda kullanmayin. Gecende hastaneye o agdayla genitalini yirtmis bi hasta gelmisti kanlar icinde. Cok tehlikeli ve cok riskli bisey o bolge icin
Makinede batik yapiyo diyolarBir ben mı sevemedim su ağda işini
Eziyet geliyor bana vallahi
Makine candır...
Genital bolgeye hazir agda kullanmayin. Gecende hastaneye o agdayla genitalini yirtmis bi hasta gelmisti kanlar icinde. Cok tehlikeli ve cok riskli bisey o bolge icin
Kuaförlerde onu kullanıyor. Kozmetiklerde oluyor kartuş ağda makinesi. Ben makineyi sesi aldım ama adasını beğenmiyorum evet kartuş ağda alıyorum. Şöyle makineye kartuş ağdayı koyuyorsun yarım saat 45 dakika arasında eriyor ağda. Direk alıp sürüyorsun ağda bezini yapıştır kaldır çok basit aslında ve alışınca kısa sürüyor kolları 15 dk da hallediyorum ben meselaO nasil oluyo markasi var mi