- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
Genital bolgeye hazir agda kullanmayin. Gecende hastaneye o agdayla genitalini yirtmis bi hasta gelmisti kanlar icinde. Cok tehlikeli ve cok riskli bisey o bolge icin
İçim bir tuhaf oldu bunu okuyunca ayy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genital bolgeye hazir agda kullanmayin. Gecende hastaneye o agdayla genitalini yirtmis bi hasta gelmisti kanlar icinde. Cok tehlikeli ve cok riskli bisey o bolge icin
İnanmiyoruuuummm.Su an cok korktum en hassas oldugum konu nasil yirtiliyoki agdaylaaa :/
Birde onu mu denesem acaba bi bakiyim ona hic birakiyomu peki almamazlik yapiyomu ben istiyorumki tek seferde surdugum yerdeki tugler gitsin :)Kuaförlerde onu kullanıyor. Kozmetiklerde oluyor kartuş ağda makinesi. Ben makineyi sesi aldım ama adasını beğenmiyorum evet kartuş ağda alıyorum. Şöyle makineye kartuş ağdayı koyuyorsun yarım saat 45 dakika arasında eriyor ağda. Direk alıp sürüyorsun ağda bezini yapıştır kaldır çok basit aslında ve alışınca kısa sürüyor kolları 15 dk da hallediyorum ben mesela
Birde onu mu denesem acaba bi bakiyim ona hic birakiyomu peki almamazlik yapiyomu ben istiyorumki tek seferde surdugum yerdeki tugler gitsin :)
Ben almadihini gorunce oraya hic yeltenmedim zaten iyikide yeltenmemisim bulundugum bolgede guvenilir lazer yapan hic bi yer yok.Kuafore agdaya gitsem acaba ordada bu yirtilma problemi oluyomu Allah korusun cok korkarim oyle seylerdenHazir agdalar hemen isitilip cekilmesj gerekiyo biraz donmasini beklediginde yada acemiysen o bolge hassas deri itibariyle. Ve deriyle birlikte yirtiyosun. Kendi adima ben 3 seans genital bolge lazere gittim cok pahali degildi. Bebek tuyu gibi cikinca da evde lazer makineleri varya onu kullaniyorm. Eger agdayla almak istiyosan ya kuaforde aldir yada cam sakizi oluyo ya eskiden vardi simdi varmi bilmiyorm onunla al derim. O bolge kol bacak gibi degil cok hassas
Ben almadihini gorunce oraya hic yeltenmedim zaten iyikide yeltenmemisim bulundugum bolgede guvenilir lazer yapan hic bi yer yok.Kuafore agdaya gitsem acaba ordada bu yirtilma problemi oluyomu Allah korusun cok korkarim oyle seylerden
Ben memnunum umarım sende rahat edersin. malzeme kaliteli olduğu sürece sıkıntı olmaz. Makine 50 tl fln zaten ağda bezi 10lu paketler var ama yetmez rulo şeklinde (10m di galiba)olanlar var ondan alırsın. Ama dediğim gibi ben sesu ağdayı beğenmedim bıraktı veet ağda aldım memnunum senelerdir. Gerisi senin el çabukluğuna kalmış klasik ağda yöntemi çıkış yönüne sür tersine çek.Birde onu mu denesem acaba bi bakiyim ona hic birakiyomu peki almamazlik yapiyomu ben istiyorumki tek seferde surdugum yerdeki tugler gitsin :)
Bi gideyim ilk deneyisim cunku agdayi.Tuglerin cikis yonu tersine yaptim.O an bisey yoktu sert bi sekilde cektim ama sanirim biraz tahris oldu yaniyo :/Bahsettiğiniz sıkıntılar tekniğinizden kaynaklanıyor olabilir. Ben hazır ağdayla da kartuş ağdayla da tertemiz yapardım. Ama ilk denemelerimde morarttığım yerlerim dahi oluyordu. Tutuş, çekiş açısı vs. önemli tüylerin kırılmaması için. Bana sorarsanız bir kere kuaföre gidin ve eline bakın nasıl yapıyor. Yirmi dakikada biter tüm işiniz hem de.
İnsallah bi arastiriyim cok sagol uyardigin icin :)Kuaforler kartus agda makinesiyle aliyolar sanirm. Yirtilma gibi bi sorun olmaz saniyorm
Onuda arastircam canim cok sagol :)Ben memnunum umarım sende rahat edersin. malzeme kaliteli olduğu sürece sıkıntı olmaz. Makine 50 tl fln zaten ağda bezi 10lu paketler var ama yetmez rulo şeklinde (10m di galiba)olanlar var ondan alırsın. Ama dediğim gibi ben sesu ağdayı beğenmedim bıraktı veet ağda aldım memnunum senelerdir. Gerisi senin el çabukluğuna kalmış klasik ağda yöntemi çıkış yönüne sür tersine çek.
Rica ederim faydasını görürsün umarımOnuda arastircam canim cok sagol :)