tebrik ederim.saglikla gelsin bebisin insallah :ecrin_bebek:
arkadaşlar dün gece 12 de aldım bu muhteşem haberi....bhcg değerim 122.5 sanırım 4 haftalık hamileyim:)))kaydirigubbakcemile3darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahhh.opuyorumnanaktan....destekleriniz ve tecrübeleriniz içiçn hepinize ayrı ayrı teşekkürler..şimdi hafta hafta gebelik takibi için yardımlarınızı bekleyecem inşallahh...öpüyorum hepinizi:))Şeniz:CüvCüv:
arkadaşlar dün gece 12 de aldım bu muhteşem haberi....bhcg değerim 122.5 sanırım 4 haftalık hamileyim:)))kaydirigubbakcemile3darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahhh.opuyorumnanaktan....destekleriniz ve tecrübeleriniz içiçn hepinize ayrı ayrı teşekkürler..şimdi hafta hafta gebelik takibi için yardımlarınızı bekleyecem inşallahh...öpüyorum hepinizi:))Şeniz:CüvCüv:
tebrik ederim canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşllh rabbim bizlerede nasip eder inşllh bu güzel duyguyuu :ecrin_bebek:
tebrıkler canım mutlulukla kucağına alırsın inşallah:ecrin_bebek:
Tebrik ederim, ne güzel bir haber bu. Allah bağışlasın, sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinkaydirigubbakcemile3
Tebrik ederim sağlıkla gelsin işallah :Saruboceq:
arkadaşım mutlu ve huzurlu bir şekilde büyüyün beraber inşaAllah.... :lepi:
çok mutlu oldum senin adına.. Mevlam hamileliğini hayırlısıyla tamamlayıp kavuşmanızıda nasib etsin
artık bizede dua edersin... yabancı sayılmayız dimi :a015: