Veeeeeee MuCiZeMe GeBeyiM.....

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
Ve Rabbim sonunda dualarımızı kabul eyledi....

Hamileyimmmmmmmmmm...hihoyyyt:teytey:

Benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Rabbim razı olsun ...Şenizşutarafagitti

Onların dualarını da kabul eylesin ..... :1hug:

Dilerim Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguyu ...:teselli:

Beta hcG 12. gün 560 çıktı.. Doktorum çok yüksek dedi. Çogul gebelik olabilir dedi..

Bana bu günleri yaşamamda , bebegime kavuşma yolumda emekleri geçen doktorum ARAL ÖZBAL a ve merkezim İRENBE nin tüm çalışanlarına ve en zor günlerimde yanımda olan :enbuyukkk: çoookk teşekkürler ediyorum .. a.s.

İnş. hayırlısıyla önümüzdeki parartesi keseye bakılcak ... Çok heyecanlıyım ...

Dualarım sizlerleee .... Darısı siz dostlarımın başınaa ....:Saruboceq:

canım sevincini paylaşıyorum hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağında görmek nasip etsin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah .

canım benim hayırlı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
çook güzel bi haber bu
darısı isteyenlere

canım hayırlısı olsun değerin çok güzel senin adına çok sevindim canım benim kutlarımm :)

ya canim sok sevindim heyecan sardi allahim kucaginada almayi nasip etsin tebrikler gozun aydin ay sanki kendim hamile kaldim gibi sevindim neden hemen haber etmedin merak tan olduk ins bizde oduyguyu yasayabilirz ins a.s.:teytey::dance:

hayirli olsun... saglikla kucaginda görmeyide nasip etsin allahim.. isteyenlerin elini bos döndürmesin insallah
masallah size

canimmm cok güzel bi haber bu:)))
allah saglikla kucagina almak nasip etsin tatlim...
hayirli evlatlar olsun insallah
sende bizden dualarini esirgeme....

canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Rabbim en kısa zamanda hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu inş.
Dualarım sizlerleee ...Şeniz

Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Dilerim sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeklerine. sevgiler ))))

Tebrikler canım,Allah sağlıcaklakucağına almayı nasip etsin bebeğini.:Saruboceq:
Darısı başımıza...

Tebriklerrr canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh.Darısıı başımızaa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…