Veeeeeee MuCiZeMe GeBeyiM.....

ınanırmısın okadar mutlu oldum kı okadar guzel anlatmıssınkı sankı ben hamıle kalmıs gıbıyım canım cok mutlu oldum yanaklarımdan yaslar akıyor ınan bana sana bunları yazarken bıan kendımı dusundum sanırım darısı ınsallah basımıza allah cocugunu saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın yada cocuklarını mı deseydım :KK70: DARISI BASIMIZA

Tebriklerrr canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh.Darısıı başımızaa:dance:

AYYYYY CANIMMM COK SEVINDIM YA GOZUMUZ AYDIN HAMILELERIMIZ COGALIYOR hihoyyythihoyyythihoyyytKIZLAR SIZI BILMEM AMA BEN BU HABERLERI ALDIKCA KENDIM VE HEPIMIZ ICIN POZITIF DUSUNUYORUM VALLA kaydirigubbakcemile5IYIKI HEP BERABERIZ :lepi::lepi::lepi::enbuyukkk:

canım tebrık ederım darısı basımıza hamılelerımızın sayısı artıyor bızede moral oluyor allah bızede nasıp etsın ınsallah

canım gözünaydın.inşalalh kucağına aldığın haberinide duyarız.Şeniz

tebrikler canım. allah tatamamına erdirsin hepimizi inşallah olmayanlaarada versin canım.

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:sm_cool::teytey::sm_cool:

canım tebrık ederım .çok guzelll............benım de sonucum 630du ve üçüzdü............inş herşey çok guzel olur........rabbım tum isteyenler versınnnnnn

Yazdıklarınızı okudukça gözlerim doluyor inanın ..senağlama
Bu sıralar çok duygusalım sanırım ...
Güzel dilekleriniz için binlerce kez saolun... :1hug:
Rabbim duası kabul olan kullarından eylesin sizleri de...
Şu mübarek gün yüzüsuyu hürmetine sizleri de meleklerinize :ecrin_bebek: kavuştursun
güzel ALLAHım .. :Saruboceq:
Benim için de daha sıkıntılı günler bitmedi.
Endişeliyim..fisfisfis
Hamile kalmakla bitmiyomuş inanın ... :1no2:
Hayırlısıyla keseleri görseydim ..
Sonra kalp atışları var sırada ..

Rabbim o günlere eriştirsin de görüün sizde inş. :asigim:
Uyku girmiyo insanın gözlerine ..
Pazartesiyi bekliyorum hayırlısıyla .. :eek:

tebrik ederim sılam. allahım sağlıkla devam etmeyi nasip etsin inş. benim 12. gün sonucum 421di ve üçüz bekliyorum. inş. hakkında hayırlısı olur canım...

tuubay cnm teşekkür ederim .. Şeniz
Allah kucagımıza aldıgımız günleri görmeyi de nasip etsin.. kaydirigubbakcemile5
Tüm arkadaşlarıma da yaşatsın Rabbim.

Evet beta hcG ye bakılırsa benim bebişlerde üçüz olabilir.. :ecrin_bebek:
Allahım taşıyabilecegim kadar versin ...
Saglıklı hayırlı olsun da nasipte kaç tane varsa razıyım ben ..

Senin hamilelik nasıl gidiyor peki cnm ?
Doktorum bana üçüz olursa birinin hayatına son verilmesi gerekli , digerlerinin hayatı da tehlikeye girer demişti.. :çok üzgünüm:
Ben nasıl kıyarım bebegimee ? senağlama
Allah yardımcımız olsunn ...
Kolaylıklar nasip etsin inş.

X