Maşallah çok yakışmış gelinliğiniz, mutlu günler getirsin size :)
Acaba nerde diktirdiniz, öğrenebilir miyim? İyi diken yer bulunca kaçırmak istemem :)
Merhaba,
Maşallah gelinliğiniz son zamanlarda burada paylaşılanlar içinde en güzellerinden biri. Sade, duru, abartısız ancak kaliteli. Diken yer güzel dikmiş ve gördüğüm kadarıyla fransız kupon kullanmış. Hoş. Keşke platform üstünde fotoğraf çekinmeseymişsiniz, platformlar eteğin dökülüşünü biraz yanlış gösteriyor. Mutluluklar dilerim...
Sevgili minenes
yorumun için çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettingelinlik konusunda bilgi ve tecrüben aşikar.. ben hiçbir şey bilmeden gittim gelinlikçiye.. yalnızca dantel olsun fansız danteli olsun dedim işte kullanılan malzeme ve ortaya çıkan işçilik bu... sen dalya organzeden fransız kupondan bahsetmişssin.. okuyunca keşke daha önce araştırmış olsaydım dedim içimden umarım parlaklığı çok göz yormuyordur.. şuanda telafi ettirilebilinir mi onu da bilmiyorum ama genel olarak istediğim çizgide bir gelinlik olduğu için mutluyum ilgin için tekrar teşekkür ediyorumm
fiziğiniz çok güzel gelinliğiniz de çok yakışmış :) Gülerek kullanın :)
Sade ve gusel Güle Güle giyinin
gelinliğin güzel, fiziğin gzel , artı çoook yakışmış daha ne olsun MUTLULUKLAR cnm .....
çok teşekkür ederim bunları duymak çok hoş insanın içini daha da ısındırıyor gelinliğineee :) tekrar teşekkür ederim çok zayıf olduğumu düşünüyordum demekki çok da göze batabilecek gibi değilmiş
cnm hiç göze batmıo bnde çok zayıfım bazen kendimi çocuk gbi bile hssediorum :)) ama kiloluda olmak istemezdm açıkcası ... bnde geçen yıl evlendimkaç kilosun buarada_?? bnm boyum 1.70 47 kiloyum:26:
ben de senin gibi zayıf olmayı kilolu olmaya tercih ederim canım ama işte baskılar oluyor zaman zaman :) senin fotoğraflarını görmüştüm hatta kaydetmiştim çok tatlı bir gelindinben 1.68 boyunda 46 kiloyumm
utandım .... çook teşekkr ederm hayatımm çok saol darısı senn basına:)
çok güselllllllsevgili arkadaşlar ikinci provaya gittim vee gelinliğimin büyük kısmı bitmişti.. ben çok beğendimbelimin biraz altına kadar dar altı normal acılıyor işte sizin fikirleriniz de benim için çok önemliii
Rabbim herkese nasip etsinn
Eki Görüntüle 451267 Eki Görüntüle 451265 Eki Görüntüle 451266
arkası ise şu belime kadar inci düğmeler olacakEki Görüntüle 451269
duvagım kenarları işli ve yerlere kadar olacak inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?