• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Veeeee sonunda ben de 'İŞTE BU!' dedimm :)

Maşallah çok yakışmış gelinliğiniz, mutlu günler getirsin size :)

Acaba nerde diktirdiniz, öğrenebilir miyim? İyi diken yer bulunca kaçırmak istemem :)

canım öncelikle çok teşekkür ederimm :) İnşallah çok daha güzeli sana nasip olur:16:

gelinliğimi Eskişehir'de Hülyaca Moda Evinde diktiriyorum.. sağolasunlar beni hiç incitmediler bugüne kadar... sen de Eskişehir'deysen gönül rahatlığıyla gidebilirsin:34: Mutluluklar seni bulsunnnn:16:

Merhaba,

Maşallah gelinliğiniz son zamanlarda burada paylaşılanlar içinde en güzellerinden biri. Sade, duru, abartısız ancak kaliteli. Diken yer güzel dikmiş ve gördüğüm kadarıyla fransız kupon kullanmış. Hoş. Keşke platform üstünde fotoğraf çekinmeseymişsiniz, platformlar eteğin dökülüşünü biraz yanlış gösteriyor. Mutluluklar dilerim...

Sevgili minenes
yorumun için çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin :16: gelinlik konusunda bilgi ve tecrüben aşikar.. ben hiçbir şey bilmeden gittim gelinlikçiye.. yalnızca dantel olsun fansız danteli olsun dedim işte kullanılan malzeme ve ortaya çıkan işçilik bu... sen dalya organzeden fransız kupondan bahsetmişssin.. okuyunca keşke daha önce araştırmış olsaydım dedim içimden:31: umarım parlaklığı çok göz yormuyordur.. şuanda telafi ettirilebilinir mi onu da bilmiyorum:31: ama genel olarak istediğim çizgide bir gelinlik olduğu için mutluyum:16: ilgin için tekrar teşekkür ediyorumm:3:

Sevgili minenes
yorumun için çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin :16: gelinlik konusunda bilgi ve tecrüben aşikar.. ben hiçbir şey bilmeden gittim gelinlikçiye.. yalnızca dantel olsun fansız danteli olsun dedim işte kullanılan malzeme ve ortaya çıkan işçilik bu... sen dalya organzeden fransız kupondan bahsetmişssin.. okuyunca keşke daha önce araştırmış olsaydım dedim içimden:31: umarım parlaklığı çok göz yormuyordur.. şuanda telafi ettirilebilinir mi onu da bilmiyorum:31: ama genel olarak istediğim çizgide bir gelinlik olduğu için mutluyum:16: ilgin için tekrar teşekkür ediyorumm:3:

Parlaklık çok dikkat çekmiyor, zaten amerikan saten öyle cırıl cırıl parlayan bir kumaş değildir. Telafi isterseniz yapılabilir diye düşünüyorum, daha önce dantel gelinliği olan bir arkadaşımızın eteğine sonradan dalya takviyesi yapmıştık, yalnız bu danteli amerikan satene tutturup tutturmadıklarına bağlı, bir sorarsınız, altına bir kat dalya koydurup bir bakarsınız.

gelinliğin güzel, fiziğin gzel , artı çoook yakışmış daha ne olsun MUTLULUKLAR cnm .....

çok teşekkür ederim bunları duymak çok hoş insanın içini daha da ısındırıyor gelinliğineee :) tekrar teşekkür ederim çok zayıf olduğumu düşünüyordum demekki çok da göze batabilecek gibi değilmiş:16:

çok teşekkür ederim bunları duymak çok hoş insanın içini daha da ısındırıyor gelinliğineee :) tekrar teşekkür ederim çok zayıf olduğumu düşünüyordum demekki çok da göze batabilecek gibi değilmiş:16:

cnm hiç göze batmıo bnde çok zayıfım bazen kendimi çocuk gbi bile hssediorum :)) ama kiloluda olmak istemezdm açıkcası ... bnde geçen yıl evlendim :16: kaç kilosun buarada_?? bnm boyum 1.70 47 kiloyum:26:

cnm hiç göze batmıo bnde çok zayıfım bazen kendimi çocuk gbi bile hssediorum :)) ama kiloluda olmak istemezdm açıkcası ... bnde geçen yıl evlendim :16: kaç kilosun buarada_?? bnm boyum 1.70 47 kiloyum:26:

ben de senin gibi zayıf olmayı kilolu olmaya tercih ederim canım ama işte baskılar oluyor zaman zaman :) senin fotoğraflarını görmüştüm hatta kaydetmiştim çok tatlı bir gelindin :16: ben 1.68 boyunda 46 kiloyumm :9:

ben de senin gibi zayıf olmayı kilolu olmaya tercih ederim canım ama işte baskılar oluyor zaman zaman :) senin fotoğraflarını görmüştüm hatta kaydetmiştim çok tatlı bir gelindin :16: ben 1.68 boyunda 46 kiloyumm :9:

:69::17: utandım .... çook teşekkr ederm hayatımm çok saol darısı senn basına:)

teşekkürler.. buarada tarlatanımın numarası 402ymiş.. diktirdiğim yerin tarlatanları farklıymış.. öyle dedi gelinlikçim..

sevgili arkadaşlar ikinci provaya gittim vee gelinliğimin büyük kısmı bitmişti.. ben çok beğendim :9::9: belimin biraz altına kadar dar altı normal acılıyor işte :32: sizin fikirleriniz de benim için çok önemliii :nazar::nazar:

Rabbim herkese nasip etsinn:nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 451267 Eki Görüntüle 451265 Eki Görüntüle 451266

arkası ise şu belime kadar inci düğmeler olacak:1:Eki Görüntüle 451269

duvagım kenarları işli ve yerlere kadar olacak inşallahh :)
çok güselllllll

dantel+güzel fizik+doğru tercih= mikeemmmelll :) mutluluklar dilerim, çok hoşsun:)

Back