sevgili arkadaşlar ikinci provaya gittim vee gelinliğimin büyük kısmı bitmişti.. ben çok beğendim belimin biraz altına kadar dar altı normal acılıyor işte sizin fikirleriniz de benim için çok önemliii
Rabbim herkese nasip etsinn
arkası ise şu belime kadar inci düğmeler olacak
duvagım kenarları işli ve yerlere kadar olacak inşallahh :)
gogus kısmı çok hoşuma gitmese de güzel olmuşsun canım fiziğinin düzgün olması sayesinde modeli güzel taşımızsın düğmeleri kuyruğada dahil edebilirsin öylede hoş duruyor bu arada tarlatanın kaç numara kabarıklığı hoşuma gitti
Bel kıvrımınızın belli olması çok hoş olmuş .
Gelinliğinizi beğendim zarif duruyor .
Ama göğüs kısmı daha sade olsaymış sankim .
Birde zayıf olduğunuza kalça kemikleriniz ortaya çıkıvermiş galiba :)
Ama yine de güzel duruyor gelinliğiniz , mutluluklar diliyorum ..
ben çok beğendim tatlım mutlulukla giy inşallahhhh yakışmışta az çok benim istediğim bi gelinlik çünkü özellikle üst tarafı çok böyle cicli bicili değil çok hoş
Maşallah gelinliğiniz son zamanlarda burada paylaşılanlar içinde en güzellerinden biri. Sade, duru, abartısız ancak kaliteli. Diken yer güzel dikmiş ve gördüğüm kadarıyla fransız kupon kullanmış. Hoş. Keşke platform üstünde fotoğraf çekinmeseymişsiniz, platformlar eteğin dökülüşünü biraz yanlış gösteriyor. Mutluluklar dilerim...
Bu arada tek bir şey dikkatimi çekti, sanırım etekte amerikan saten üstüne direkt olarak dantel kaplanmış. Aslında üstte tülden drapeler olduğu için etekte saten üstüne dalya organze kaplaması daha uygun olurdu, bu şekilde etek astarı biraz parlak duruyor. Benzer gelinlik diktirecek bayanların aklında bulunsun, dantel direkt olarak satenin üstüne kaplanmazsa daha iyi sonuç alınır...
bazılarımız çapraz tüller olmasaydı daha hoş olurmuş demiş.. ama o zaman çok tekdüze olmaz mıydı:44: böylesini beğendim ben aslında öncesinde planlanmamıştı sürpriz oldu bana ama hayal kırıklığına uğramadım şükür kii
herkese tekrar teşekkür ederim Rabbim hepimnize nasip etsin inşallah