• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Veeeee sonunda ben de 'İŞTE BU!' dedimm :)

sEvGi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
258
1
118
Ankara
sevgili arkadaşlar ikinci provaya gittim vee gelinliğimin büyük kısmı bitmişti.. ben çok beğendim :9::9: belimin biraz altına kadar dar altı normal acılıyor işte :32: sizin fikirleriniz de benim için çok önemliii :nazar::nazar:

Rabbim herkese nasip etsinn:nazar::nazar::nazar::nazar:

$SDC12464 - Kopya.jpg $SDC12456 - Kopya.jpg $SDC12457 - Kopya.jpg

arkası ise şu belime kadar inci düğmeler olacak:1: $SDC12455 - Kopya.jpg

duvagım kenarları işli ve yerlere kadar olacak inşallahh :)

Son düzenleme:
gogus kısmı çok hoşuma gitmese de güzel olmuşsun canım fiziğinin düzgün olması sayesinde modeli güzel taşımızsın düğmeleri kuyruğada dahil edebilirsin öylede hoş duruyor :34: bu arada tarlatanın kaç numara kabarıklığı hoşuma gitti:16:

teşekkür ederim zayıflık işime yaradı sonunda:1: ben de düğmeleri biraz aşağı kadar istiyorum.. tarlatanı bilmiyorum canım ama mutlaka sorup söylerim:34:

Bel kıvrımınızın belli olması çok hoş olmuş .
Gelinliğinizi beğendim zarif duruyor .
Ama göğüs kısmı daha sade olsaymış sankim .
Birde zayıf olduğunuza kalça kemikleriniz ortaya çıkıvermiş galiba :)
Ama yine de güzel duruyor gelinliğiniz , mutluluklar diliyorum .. :16:

Gelinginizi begendim güle güle giyin, sadece üst kısımdaki capraz tül detaylar olmasa daha hos durur gibime geldi. :34:

Son düzenleme:
Çok hoş olmuşsunuz,tam bitmemiş haliyle bile gayet hoş olduğununa göre kim bilir bitince ne kadar güzel olacak.

Fiziğinize göre bir gelinlik seçmişsiniz,çok yakışmış.

Ömür boyu mutluluklar :)

tam benim tarzım. çok kabarık olmayan etek, sade ama bir o kadar da şık :31:
ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:

Son düzenleme:
fazla söze gerek yok
harika olmuş gelinliğin vücudunda güzel olduğu için tam sana uygun olanını seçmişsin güle güle giy mutluluklar

ben çok beğendim tatlım mutlulukla giy inşallahhhh yakışmışta az çok benim istediğim bi gelinlik çünkü özellikle üst tarafı çok böyle cicli bicili değil çok hoş

Merhaba,

Maşallah gelinliğiniz son zamanlarda burada paylaşılanlar içinde en güzellerinden biri. Sade, duru, abartısız ancak kaliteli. Diken yer güzel dikmiş ve gördüğüm kadarıyla fransız kupon kullanmış. Hoş. Keşke platform üstünde fotoğraf çekinmeseymişsiniz, platformlar eteğin dökülüşünü biraz yanlış gösteriyor. Mutluluklar dilerim...

Maşallah çok yakışmış gelinliğiniz, mutlu günler getirsin size :)

Acaba nerde diktirdiniz, öğrenebilir miyim? İyi diken yer bulunca kaçırmak istemem :)

Bu arada tek bir şey dikkatimi çekti, sanırım etekte amerikan saten üstüne direkt olarak dantel kaplanmış. Aslında üstte tülden drapeler olduğu için etekte saten üstüne dalya organze kaplaması daha uygun olurdu, bu şekilde etek astarı biraz parlak duruyor. Benzer gelinlik diktirecek bayanların aklında bulunsun, dantel direkt olarak satenin üstüne kaplanmazsa daha iyi sonuç alınır...

gelinliğiniz çooook sade ve çok güzel, fiziğinize de çok güzel gitmiş :16:

böyle sade gelinliklere bayılıyorum

kızlarr sonsuz teşekkürler içimi rahatlattınız:16:

bazılarımız çapraz tüller olmasaydı daha hoş olurmuş demiş.. ama o zaman çok tekdüze olmaz mıydı:44: böylesini beğendim ben aslında öncesinde planlanmamıştı sürpriz oldu bana ama hayal kırıklığına uğramadım şükür kii:9:

herkese tekrar teşekkür ederim Rabbim hepimnize nasip etsin inşallah:3:

Back