• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee veee veeee Kasım 2014 gelinlerinin topiğii :))

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
Kızlar hepinize merhaba, burada 2 topik gördüm Kasım ayı için ama parça parça olmasın diye açıyorum gelin hepimiz burada heyecanımızı hazırlıklarımızı paylaşalımm.. Allah nasip kısmet ederse 22 Kasım gelini olacağım :nazar::nazar::nazar::KK24: hazırlıklara yavaş yavaş devam ediyoruuz.. sizde durumlar nedir hadi gelin hep birlikte bekleyelim günümüzü :KK50:

Anlasilan kasim ayinda yalnizca ben evleniyorum kimseden ses seda cikmiyor :((((

Anlasilan kasim ayinda yalnizca ben evleniyorum kimseden ses seda cikmiyor :((((

Exelanss yetişir bence 1.5 ay var daha. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Gelinliği 17 ekim gibi teslim alacağım. Çok merak ediyorum nasıl olacak :) Bu akşam davetiyeleri alıp dağıtmaya başlayacağız. Kuaför ve fotoğrafçıya hala karar veremedim. Kasımda dış çekim nasıl olacak merak ediyorum inşallah hava yağışsız olur :)

Benimde 16 kasımmmm :)

Exelanss yetişir bence 1.5 ay var daha. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Gelinliği 17 ekim gibi teslim alacağım. Çok merak ediyorum nasıl olacak :) Bu akşam davetiyeleri alıp dağıtmaya başlayacağız. Kuaför ve fotoğrafçıya hala karar veremedim. Kasımda dış çekim nasıl olacak merak ediyorum inşallah hava yağışsız olur :)

bende 8 kasımda allah nasip ederse bizimde uak tefekler kaldı en büyük sorun ev yokkk :)))))

kasımda inşallah:)))

ne güzeell bizde 16 kasım istemiştik ilkten ama nikah dairelerinde boş yer bulamadık :KK43:

inşallah yetişir ne diyelim.. ama sen gelinliği neden o kadar erken alıyosun ki ben nikahtan 2 hafta önce teslim alıcam yoksa geç mi olucak benimki? hangi şehirdesin belki kuaför için yardımcı olabilirim.. foto işinide az önce hallettik kaporamızı verdik ;) bakalım inşallah yağmurlu olmaz düğün yapmıcaz ama dış çekim o gün olsun çok istiyoruuz

ev aslında işin en zor kısmı 2 ay aradık biz arkadaşım boşver ufakları halledin zor en sona kalsın ;)

kaç kasım?

Günaydın :) Gelinlik için geç kalacağını sanmıyorum teslim tarihi uygun bence.Kilo değişimlerinden kaynaklanan sorunlardan etkilenmezsin. Ankara'da yaşıyorum, sen?
Balayı ve dış çekim büyük sorun. Eğer yağış olursa Ankara'da kapalı mekan olarak Koç Müzesi(ücretli), tren garı, otellerin restaurant bölümleri - iç mekanları (ücretli) öneriliyor.

Mrb arkadaslar kasimda balayini nerde düşünüyorsunuz ?

Günaydın :) Gelinlik için geç kalacağını sanmıyorum teslim tarihi uygun bence.Kilo değişimlerinden kaynaklanan sorunlardan etkilenmezsin. Ankara'da yaşıyorum, sen?
Balayı ve dış çekim büyük sorun. Eğer yağış olursa Ankara'da kapalı mekan olarak Koç Müzesi(ücretli), tren garı, otellerin restaurant bölümleri - iç mekanları (ücretli) öneriliyor.

Kasim ayi icin kibrisi tercih ettik..ne kadar saglikli bilmiyorum ama bizim en basindan beri hayalimizdi kibris denize girilir diyolar ama ben bu sezonda sezonunda el degmeyecek kadar pahali olan otellerin sefasini surmeyi seviyorum :))

Gelinligi nikahtan 2 hafta once teslim alicam 2 hafta icerisinde de sanmiyorum asiri kilo alip verme sorunu olcagini. Eger yagis olursa baska bigun cekim yaparsiniz sizde o sekilde anlasin fotocu ile

Benimde 2 kasım... ev eşya tamamda hala çok eksik şeyler var koşturmakdan bitap düşüyorum. Gelinlik begendim hala prova noktasına gelemedik.. Saçım,ayakkabım hiçbirşeyim belli degil napcam ben yaaaa :(

Benimde 2 kasım... ev eşya tamamda hala çok eksik şeyler var koşturmakdan bitap düşüyorum. Gelinlik begendim hala prova noktasına gelemedik.. Saçım,ayakkabım hiçbirşeyim belli degil napcam ben yaaaa :KK43:

Ya dinlenememek benimde sorunum haftasonu sabah bi cikiyorum aksamin bi saatine kadar ya esya aliniyo ya evde bi is oluyor e haftaicide calisiyoruz vitamine baslamayi dusunuyorum havalarda bi soguk :( ev esya tamamsa cogu bitmis demektir gelinlik icinde panikleme sezon sonu oldugu icin 15 gunde bile dikiyolar artik..hayallerinde mutlaka bi gelinlik ve sac vardir onlardan ilham al ;)

merhaba kızlar benımde nıkahım 15 kasım 2014 cumartesı gunu nıkah sonrası eglence yapıcaz dugun dusunmuyoruz kısmetse tabı gunumuzu aldık bırı daha 15 kasım sanırım allah herkese hayırlı es nasıp etsın ınsallah

merhaba kızlar benımde nıkahım 15 kasım 2014 cumartesı gunu nıkah sonrası eglence yapıcaz dugun dusunmuyoruz kısmetse tabı gunumuzu aldık bırı daha 15 kasım sanırım allah herkese hayırlı es nasıp etsın ınsallah

Hayirli olsun simdiden koca bir amin diyorum :) bizde dugun yapmiyoruz ilkten nikah sonrasi eglence dedik ama gelinliklerle pek rahat edemeyecgimi dusundugum icin vazgectik biz :(

Back