• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee transferin ilk günü

marskizili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
101
24
98
Belçika
Herkese merhaba, bugun transferimin 1. Günü. Yurt dışında yaşıyorum, transferden sonra 10 dk yattıktan sonra 1 saat uzaklıktaki evime gittim. 2 adet embrıyo yerleştirldi. Vajinal hap ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Benimle aynı durumda olanlar, olmayanlar, daha önce yaşamışlar!! Fikirlerinize ihtiyacım var. Sizler hangi ilaçları kullandınız? Herkesin allah gönlüne göre versin 😍

Herkese merhaba, bugun transferimin 1. Günü. Yurt dışında yaşıyorum, transferden sonra 10 dk yattıktan sonra 1 saat uzaklıktaki evime gittim. 2 adet embrıyo yerleştirldi. Vajinal hap ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Benimle aynı durumda olanlar, olmayanlar, daha önce yaşamışlar!! Fikirlerinize ihtiyacım var. Sizler hangi ilaçları kullandınız? Herkesin allah gönlüne göre versin 😍

Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerin olsun. İnşallah tutar. Hüsrana ugratmaz rabbim.

Ana sayfada gorünce iyi dileklerimi söylemek için geldim tüp bebek olaylari bı bilmem etmem sadece ana sayfada gördüm bana kızmayın bilemedin konuya niye yazıyosun diye.icimden güzel dilekte bulunmak geldi kb gün eğer kizdirdiysam hakkınızı helal edin

Merhaba transferiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben transfer zamanı çok fazla ilaç kullandım. Vitaminler estrofem fitil iğne kan sulandırıcı.
10 dk dinlenmenizi doktor mu söyledi ben 2 saat yatmıştım hatta idrara aşırı sıkışıktım hasta bezi kullanmıştım kalkmamak için.Tabi herkesin transfer süreci farklı oluyor

Merhaba transferiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben transfer zamanı çok fazla ilaç kullandım. Vitaminler estrofem fitil iğne kan sulandırıcı.
10 dk dinlenmenizi doktor mu söyledi ben 2 saat yatmıştım hatta idrara aşırı sıkışıktım hasta bezi kullanmıştım kalkmamak için.Tabi herkesin transfer süreci farklı oluyor
Teşekkürler, Evet yurt dışında yatırmıyolar 10-15 dk, yatmanın faydası olmadığını eğer öyle olsa 10 gun hastaneden çıkarmazdık dediler

Sonucunuz ne oldu acaba

Back