- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Henna'dan canım... Tesekkür ederim.Canım Eteği Simli Tülden yapılacak.. Parıl parıl parlayacak..
Nereden canım bu gelinlik bu arada? Bence daha abartılı olmasın, dozunda gayet
Onları beğenmiştim aslında çıkarttırma ihtimalim var tabi simdi kararsız kaldım :44:genel olarak güzel ama belden yukarıdaki kurdeleler basitleştirmiş bence. onları çıkarttırma ihtimalin yokmu canım..
o şeritleri mutlaka çıkarttır çok kötü duruyor
fiyonk yaptıracaksan da arkasına yaptır ve çok kocaman olmasın
ekstra taşa filan gerek yok
ama o şeritler gitsin çok kötü, göz yoruyor
Şeritler bana farklı gelmisti :44: ama çıkarttırabilirim fiyonk büyük olmayacak canım
o şeritler geliniğin tüm asaletini bozmuş,bence kesin çıkarttırın,ve birşey ilave ettirmeyin.zaten yeterince ışıltılı ve hoş bir gelinlik,ilaveler basitleştirir..Selammm arkadaşlar buda benim Gelinliğim Nasıl ?????Üzerine Hayal Tülden kol yapılacak ve kollara taş serpilecek.. Beline de fiyonk istiyorum. Sizce Başka ne yapabiliriz..
Eki Görüntüle 1110643 Eki Görüntüle 1110645
bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür. Eki Görüntüle 1110670 Eki Görüntüle 1110671 Eki Görüntüle 1110672
ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?
Selammm arkadaşlar buda benim Gelinliğim Nasıl ?????Üzerine Hayal Tülden kol yapılacak ve kollara taş serpilecek.. Beline de fiyonk istiyorum. Sizce Başka ne yapabiliriz..
Henna'dan canım... Tesekkür ederim.
Onları beğenmiştim aslında çıkarttırma ihtimalim var tabi simdi kararsız kaldım :44:
Şeritler bana farklı gelmisti :44: ama çıkarttırabilirim fiyonk büyük olmayacak canım
hevesin kırıldı sanırım ama şimdi üzülürsün snra teşekkür edersin bizeeşimle gelinlik bakmaya çıkmıştık. hennadan bizde beğendik fiyatıda uygun geldi kapora verdik güle oynaya çıktık dükkandan. hafta sonu yengemle ablam geldi onları götürdüm hevesle giydim çıktım falan bunların suratları değişti. yengem dayanamadı dedi mmousee dayanamıcam bu gelinlik çok kötü ben senin prenses gibi olmanı isterim ama bu gelinlik çok fena demişti. bir ağlamaya başladım bildiğin gibideğil şimdi gülüyorum tabi ordan çıktık aysiraya gittik orda da bir model beğendiğim vardı onu denedim bu işte dediler ve ben aysiradakini aldım. hennayı ablam aradı ve güzelce durumumuzu anlattı zaten görmüşlerdi ağladığımı 350 tl kapora vermiştik onu geri verdiler
ve iyiki öyle yapmışlar diyorum şimdi.
sana da tavsiyem canım o kurdelelr olmasın bence
bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür. Eki Görüntüle 1110670 Eki Görüntüle 1110671 Eki Görüntüle 1110672
o şerit kurdelerer dikkatimi çekmişti ilk canım farklı geldi bana :26: haklısın canım o yüzden saçımı prenses topuzu yaptırcam ve çok makyaj istemiyorum
Selammm arkadaşlar buda benim Gelinliğim Nasıl ?????Üzerine Hayal Tülden kol yapılacak ve kollara taş serpilecek.. Beline de fiyonk istiyorum. Sizce Başka ne yapabiliriz..
ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?[/QUOTE
gelinliği çoook sevdim, benimde gelinliğim balık model, garip yorumlar var burda, masumiyet falan.. balık gelinlikler masum olmaz diye bir şey yok! gelinliğin gayet hoş zarif masum değişik ve göz alıcıayrıca elbise gibi, hala kızının düğününde de giyilir böyle elbise falan.. bu yorumları da geç derim, gelinlik gelinliktir duvağı taktımmı kimse gözünü alamaz ucuna dantel tavsiye etmem boyu direk keser kısa gösterir, uçların uçuş uçuş tül kalması süper bi hava katıyor. duvaktaki dantel olabilir. benim gelinliğimin vücudumu saran yerleri komple dantel, açılan kısım kat kat tül ve üzerinde aplik aplik dantel var, musmutlu giyelim inşallah..
Teşekkür ederimgelinlkte şeritler olmasa daha güzel olurmuş ve zaten çok sıradan bir gelinlik daha güzel modellere bakabilirsiniz
Gelinlik gayet hoş, mutlulukla giyin! Aslında gelin olarak hepimiz aynı şeyi istiyoruz gözde olmak en güzel olmak ... ama bunun için çok çok detaya gerek yok, şatafatlı gelinliklerde de bir şey patlatılıyor örneğin taş işleme, belirgin yoğun dantel kat kat tüller kabarık vs. ama hepsinden olsun çok olsun mantığı göz yorar, en çok arzu edilen ve birbirini tamamlayacak şeyler talep edilmeli terzilerden diye düşünüyorum. bu gelinliğin şeritleri asaletini biraz çiziyor sanki, kolları da olacaksa onlar da gayet hoş göz doldurur, alttaki tüller gayet sade ve zarif..
Merhaba,
Gelinliginizi almissiniz gule gule mutlulukla giyin :) Ama balik model uzun boy ister, etek ucuna dantel ise boyu basar. Ben size yakistirdim ama etege dantel olayindan vazgecmenizi tabsiye ederim.
Her sey gonlunuzce olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?[/QUOTE
gelinliği çoook sevdim, benimde gelinliğim balık model, garip yorumlar var burda, masumiyet falan.. balık gelinlikler masum olmaz diye bir şey yok! gelinliğin gayet hoş zarif masum değişik ve göz alıcıayrıca elbise gibi, hala kızının düğününde de giyilir böyle elbise falan.. bu yorumları da geç derim, gelinlik gelinliktir duvağı taktımmı kimse gözünü alamaz ucuna dantel tavsiye etmem boyu direk keser kısa gösterir, uçların uçuş uçuş tül kalması süper bi hava katıyor. duvaktaki dantel olabilir. benim gelinliğimin vücudumu saran yerleri komple dantel, açılan kısım kat kat tül ve üzerinde aplik aplik dantel var, musmutlu giyelim inşallah..
inşallah gelinliğimizi musssmutlu giyelim :)))) sevgiler, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?