• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Veeee Buda Benim GELİNLİĞİM :) Yorum ve Fikirlerinizi Bekliyorum..

Canım Eteği Simli Tülden yapılacak.. Parıl parıl parlayacak..

Nereden canım bu gelinlik bu arada? Bence daha abartılı olmasın, dozunda gayet:16:
Henna'dan canım... Tesekkür ederim.

genel olarak güzel ama belden yukarıdaki kurdeleler basitleştirmiş bence. onları çıkarttırma ihtimalin yokmu canım..
Onları beğenmiştim aslında çıkarttırma ihtimalim var tabi simdi kararsız kaldım :44:

o şeritleri mutlaka çıkarttır çok kötü duruyor
fiyonk yaptıracaksan da arkasına yaptır ve çok kocaman olmasın
ekstra taşa filan gerek yok
ama o şeritler gitsin çok kötü, göz yoruyor

Şeritler bana farklı gelmisti :44: ama çıkarttırabilirim fiyonk büyük olmayacak canım

Selammm arkadaşlar buda benim Gelinliğim Nasıl ?????:16::16: Üzerine Hayal Tülden kol yapılacak ve kollara taş serpilecek.. Beline de fiyonk istiyorum. Sizce Başka ne yapabiliriz..

Eki Görüntüle 1110643 Eki Görüntüle 1110645
o şeritler geliniğin tüm asaletini bozmuş,bence kesin çıkarttırın,ve birşey ilave ettirmeyin.zaten yeterince ışıltılı ve hoş bir gelinlik,ilaveler basitleştirir..

bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür. Eki Görüntüle 1110670 Eki Görüntüle 1110671 Eki Görüntüle 1110672

ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?

bir gelinlik ya dantel olur ya da olmaz...bu gelinlik tarzına dantel ilavesi çok yapıştırma durur..

Henna'dan canım... Tesekkür ederim.

Onları beğenmiştim aslında çıkarttırma ihtimalim var tabi simdi kararsız kaldım :44:

Şeritler bana farklı gelmisti :44: ama çıkarttırabilirim fiyonk büyük olmayacak canım

hevesin kırıldı sanırım ama şimdi üzülürsün snra teşekkür edersin bize :9: eşimle gelinlik bakmaya çıkmıştık. hennadan bizde beğendik fiyatıda uygun geldi kapora verdik güle oynaya çıktık dükkandan. hafta sonu yengemle ablam geldi onları götürdüm hevesle giydim çıktım falan bunların suratları değişti. yengem dayanamadı dedi mmousee dayanamıcam bu gelinlik çok kötü ben senin prenses gibi olmanı isterim ama bu gelinlik çok fena demişti. bir ağlamaya başladım bildiğin gibideğil :9: şimdi gülüyorum tabi :1: ordan çıktık aysiraya gittik orda da bir model beğendiğim vardı onu denedim bu işte dediler ve ben aysiradakini aldım. hennayı ablam aradı ve güzelce durumumuzu anlattı zaten görmüşlerdi ağladığımı 350 tl kapora vermiştik onu geri verdiler :16:
ve iyiki öyle yapmışlar diyorum şimdi.
sana da tavsiyem canım o kurdelelr olmasın bence :34:

İlk yanlış, bir kere gelin oluyorum farklı olsun. Sırf bu farklılık adına 2 parça olan gelinliğe taşlı kemer takanı gördüm gelinlikte taşsız hiç bir yer yokken sırf farklılık olsun diye, hoş olur mu? Birbirini tamamlar mı diye düşünmüyoruz hiç.. Hiç bir yerde görmemen farklı gelmiştir ama hoşluğunu soracaksan bence hoş değil çok alakasız. Gözümüze her farklı gelen hoş olacak diye bir kaide yok değil mi?

Sen önce şunun ayrımına varmalısın, yakışan aynı zaman da hoş görünen bir model mi istoyrsun yoksa sırf gelinim, ömrümde bir kere gelin olacağım diye abartı ne varsa gelinliğe koydurmayı mı? Prenses isteyebilirsin yine taşlı yaptırabilirsin ama üstün komple taş olup, bir de gövde de o kurdelelerin geçmesi altına bir de belden fiyonk yakın mesafede çok abartılı olur. Sanki ne görmüşsen eklettirmişsin gibi..

Tabii yine seçim senin, sonuçta senin günün.. :34:

Son düzenleme:
çoğu kişinin ortak fikri o şerit kurdelelerin orada olmaması gerektiği, bende öyle düşünüyorum

o şerit kurdelerer dikkatimi çekmişti ilk canım farklı geldi bana :26: haklısın canım o yüzden saçımı prenses topuzu yaptırcam ve çok makyaj istemiyorum :25:

Gelinlik benim gelinliğime benziyor, benimde prenses modeldi, bel kısmında drape vardı, göğüs kısmındada dantel..
Yani gayet güzel bir gelinlik ama
kurdeleler eğreti ve emanet durmuş, o şerit kurdeleler olmazsa da çok hoş duracak..Mutluklar bu arada :3:

bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür. Eki Görüntüle 1110670 Eki Görüntüle 1110671 Eki Görüntüle 1110672

ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?

Merhaba,

Gelinliginizi almissiniz gule gule mutlulukla giyin :) Ama balik model uzun boy ister, etek ucuna dantel ise boyu basar. Ben size yakistirdim ama etege dantel olayindan vazgecmenizi tabsiye ederim.

Her sey gonlunuzce olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gelinlkte şeritler olmasa daha güzel olurmuş ve zaten çok sıradan bir gelinlik daha güzel modellere bakabilirsiniz

Selammm arkadaşlar buda benim Gelinliğim Nasıl ?????:16::16: Üzerine Hayal Tülden kol yapılacak ve kollara taş serpilecek.. Beline de fiyonk istiyorum. Sizce Başka ne yapabiliriz..

Eki Görüntüle 1110643 Eki Görüntüle 1110645

Gelinlik gayet hoş, mutlulukla giyin! Aslında gelin olarak hepimiz aynı şeyi istiyoruz gözde olmak en güzel olmak ... ama bunun için çok çok detaya gerek yok, şatafatlı gelinliklerde de bir şey patlatılıyor örneğin taş işleme, belirgin yoğun dantel kat kat tüller kabarık vs. ama hepsinden olsun çok olsun mantığı göz yorar, en çok arzu edilen ve birbirini tamamlayacak şeyler talep edilmeli terzilerden diye düşünüyorum. bu gelinliğin şeritleri asaletini biraz çiziyor sanki, kolları da olacaksa onlar da gayet hoş göz doldurur, alttaki tüller gayet sade ve zarif..

ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?[/QUOTE

gelinliği çoook sevdim, benimde gelinliğim balık model, garip yorumlar var burda, masumiyet falan.. balık gelinlikler masum olmaz diye bir şey yok! gelinliğin gayet hoş zarif masum değişik ve göz alıcı :21: ayrıca elbise gibi, hala kızının düğününde de giyilir böyle elbise falan.. :9: bu yorumları da geç derim, gelinlik gelinliktir duvağı taktımmı kimse gözünü alamaz:16: ucuna dantel tavsiye etmem boyu direk keser kısa gösterir, uçların uçuş uçuş tül kalması süper bi hava katıyor. duvaktaki dantel olabilir. benim gelinliğimin vücudumu saran yerleri komple dantel, açılan kısım kat kat tül ve üzerinde aplik aplik dantel var, musmutlu giyelim inşallah..

gelinlkte şeritler olmasa daha güzel olurmuş ve zaten çok sıradan bir gelinlik daha güzel modellere bakabilirsiniz
Teşekkür ederim
Gelinlik gayet hoş, mutlulukla giyin! Aslında gelin olarak hepimiz aynı şeyi istiyoruz gözde olmak en güzel olmak ... ama bunun için çok çok detaya gerek yok, şatafatlı gelinliklerde de bir şey patlatılıyor örneğin taş işleme, belirgin yoğun dantel kat kat tüller kabarık vs. ama hepsinden olsun çok olsun mantığı göz yorar, en çok arzu edilen ve birbirini tamamlayacak şeyler talep edilmeli terzilerden diye düşünüyorum. bu gelinliğin şeritleri asaletini biraz çiziyor sanki, kolları da olacaksa onlar da gayet hoş göz doldurur, alttaki tüller gayet sade ve zarif..

Çok haklısın canım yorumun icin cok tesekkur ederim herkesin ortak karari o şeritlerin kaldırılması oysaki ben onlar icin begenmistim bu gelinligi farkli gelmisti :/

Merhaba,

Gelinliginizi almissiniz gule gule mutlulukla giyin :) Ama balik model uzun boy ister, etek ucuna dantel ise boyu basar. Ben size yakistirdim ama etege dantel olayindan vazgecmenizi tabsiye ederim.

Her sey gonlunuzce olsun..

teşekkür ederim :)

Harika cnm cok sirin gule gule giy insallah :)) yaa ben ne zaman giycem yaa off nasl bi duygu acaba o mutlulugu yasamak istiorum :(( nasl bi duyfu gelinlik sahibi olmak ve yakn zmnda giycek olmak :)

ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?[/QUOTE

gelinliği çoook sevdim, benimde gelinliğim balık model, garip yorumlar var burda, masumiyet falan.. balık gelinlikler masum olmaz diye bir şey yok! gelinliğin gayet hoş zarif masum değişik ve göz alıcı :21: ayrıca elbise gibi, hala kızının düğününde de giyilir böyle elbise falan.. :9: bu yorumları da geç derim, gelinlik gelinliktir duvağı taktımmı kimse gözünü alamaz:16: ucuna dantel tavsiye etmem boyu direk keser kısa gösterir, uçların uçuş uçuş tül kalması süper bi hava katıyor. duvaktaki dantel olabilir. benim gelinliğimin vücudumu saran yerleri komple dantel, açılan kısım kat kat tül ve üzerinde aplik aplik dantel var, musmutlu giyelim inşallah..

:16: inşallah gelinliğimizi musssmutlu giyelim :)))) sevgiler, teşekkürler:21:

İlk paylaştığın gelinliğe fiyonk ekleme hiç hoş olmaz we daha fiyonk modasımı kaldı.
İkinci gelinlkte harika balık model olan. Fiziğine yakışmış.
İkiside çok hoş bence fiyonk ekleme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim iyi dileklerin için çok tesekkür ederim :16: Benim hayalimde çok şatafatlı gösterişli gelinlik var :26: sadelikten yana olamıyorum bir kere giyeceğim için çok abartılı ve gösterişli şahşahlı olsun istiyorum ama çok rüküş mü olucam :44:[/QUOTE]

Rica ederim öyle demek istemedim niye rüküş olasın ki. Sen nasıl istiyorsan öyle olsun tabiki. Lafım öyle algılandıysa gerçekten üzülürüm. Biz sadece kendi fikirlerimizi söylüyoruz. Gelinlikte detay tek bir yerde olmalı ki, o detay öne çıksın. Her yerden farklı bir şey çıkınca insan nereye bakacağını şaşırıyor ve tasarımın hiçbir anlamı kalmıyor bence.

Kızlar yorumlarınızı dikkate aldım ve gelinliğimi değiştirdimmmmmmmmmmmmmm bambaşka diktiriyorum su an

Back