• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Veeee Buda Benim GELİNLİĞİM :) Yorum ve Fikirlerinizi Bekliyorum..

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Yorumlarınızı dikkate alarak Gelinliğimi değiştim kızlarr.........

Eklentiler

• $10371411_689866067728519_5730594096717233289_n.jpg
    $10371411_689866067728519_5730594096717233289_n.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 542
  • $1601431_689866097728516_6534850746207184015_n.jpg
    $1601431_689866097728516_6534850746207184015_n.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 437
Son düzenleme:
Belinde bir de fiyonk mu olacak? :53:
Bence olmasın, üst zaten komple taşlı, kollarda da taş olacakmış, bir de o kurdeleler nedir onu çözemedim?
Çok alakasız durmuş, bütün deteylar üstte toplandığından çok fazla göz yorar düşünüyorum..

Son düzenleme:
Canım öncelikle mutluluklar dilerim, bu gelinliğe bir şeyler ekletmek yerine sadeleştirme yoluna gidersen daha iyi olur bence. Güle güle giy gelinliğini.:16:

Belinde bir de fiyonk mu olacak? :53:
Bence olmasın, üst zaten komple taşlı, kollarda da taş olacakmış, bir de o kurdeleler nedir onu çözemedim?
Çok alakasız durmuş, bütün deteylar üstte toplandığından çok fazla göz yorar düşünüyorum..

Çok tesekkür ederim yorumun için Canımm Ne bileyim fiyonk cok istiyordum gözümde kalmasın diye :18:

Canım öncelikle mutluluklar dilerim, bu gelinliğe bir şeyler ekletmek yerine sadeleştirme yoluna gidersen daha iyi olur bence. Güle güle giy gelinliğini.:16:

Canım benim iyi dileklerin için çok tesekkür ederim :16: Benim hayalimde çok şatafatlı gösterişli gelinlik var :26: sadelikten yana olamıyorum bir kere giyeceğim için çok abartılı ve gösterişli şahşahlı olsun istiyorum ama çok rüküş mü olucam :44:

bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. Etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür. Eki Görüntüle 1110670 Eki Görüntüle 1110671 Eki Görüntüle 1110672

ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?

canımm yazmayacaktım ama dayanamadım ben gelinliği beğenmedim..bu tarzı bir düğündede giyebilirsin bence gelinlik masum olmalı masum bir ifade tasımalı
öyle inananlardanım ben vucudna cok yakısmıs o ayrı ..
Ama dediğim gibi bu tarz bir elbise zaten giyinebilirsn ama yok bence olmamıs hevesini kırmak istemem ama :18::2:

canımm yazmayacaktım ama dayanamadım ben gelinliği beğenmedim..bu tarzı bir düğündede giyebilirsin bence gelinlik masum olmalı masum bir ifade tasımalı
Ama dediğim gibi bu tarz bir elbise zaten giyinebilirsn ama yok bence olmamıs hevesini kırmak istemem ama :18::2:

Katılıyorum canım sana. Peki benim Gelinliğim nasıl ? :27:

selammm arkadaşlar buda benim gelinliğim nasıl ?????:16::16: üzerine hayal tülden kol yapılacak ve kollara taş serpilecek.. Beline de fiyonk istiyorum. Sizce başka ne yapabiliriz..

Eki Görüntüle 1110643 Eki Görüntüle 1110645

senin gelinliğini cok begendim canım prensen gelinliği gibi ..allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah rabbim tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder inş çok istiyorumda :):17:
Eminim saçlar falan yapılınca cok güzel bir gelin olcaksın canım

senin gelinliğini cok begendim canım prensen gelinliği gibi ..allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah rabbim tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder inş çok istiyorumda :):17:
Eminim saçlar falan yapılınca cok güzel bir gelin olcaksın canım

Tesekkür ederim canım benim Rabbim sana daha güzellerini ve mutluluğu nasip etsin... Benimde hayalim prenses gibi olmak bu yüzden sadelikten yana değilim çok gösterişli olmak istiyorum :16:

:25: ama ben gelinliği aldım, artık çok geç :( böyle bir yorum gelebileceğini hiç düşünmemiştim. gören herkes çok beğenmişti oysa ki. teşekkürler fikirlerin için :16: kafam karmakarışık oldu şimdi:44:

Selammm arkadaşlar buda benim Gelinliğim Nasıl ?????:16::16: Üzerine Hayal Tülden kol yapılacak ve kollara taş serpilecek.. Beline de fiyonk istiyorum. Sizce Başka ne yapabiliriz..

Eki Görüntüle 1110643 Eki Görüntüle 1110645

canım hayal tulden kol ıstıyorsan yaptır tabı, ama daha fazla taş, fıyonk vs. ekletme, göz yorar ve zarif gorunumden cıkar gelinlik.:26:

bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür. Eki Görüntüle 1110670 Eki Görüntüle 1110671 Eki Görüntüle 1110672

ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?

Harıka bıe gelinlik, nereden aldın bunu canım? Kesınlıkle duvak ıstıyorsan uzun olsun, ama bence modern bı saç aksesuarı cok daha butunleşecektir bu gelinlikle

Harıka bıe gelinlik, nereden aldın bunu canım? Kesınlıkle duvak ıstıyorsan uzun olsun, ama bence modern bı saç aksesuarı cok daha butunleşecektir bu gelinlikle[/QUOTE]

:3: beğendiğine çok sevindim sosyologelin, teşekkürler. mersinde rose's ten aldım. saçıma da tek bir çiçek taktırmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben gelinlikçiye bana elimizdeki en gösterişli gelinliği çıkartın dedim çıkarttı ve o an beğendim ;)
Senin gelinliğine gelince benim tarzıma göre değil ama sade ve güzel bi gelinlik önemli olan senin beğenmen zaten.. Mutluluklar dilerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanki o şerit kurdeleler olmasamıymış :44: Yani fiyonk yaptırmayın ama, ben sadelikten yanayım, zaten orada en gözde gelin beyazlar içinde yapılı saçlar makkaj falan her şekilde fark var, çok süse gerek yok bence

bence eteğine de biraz taş serpiştirilmeli
Canım Eteği Simli Tülden yapılacak.. Parıl parıl parlayacak..

canım hayal tulden kol ıstıyorsan yaptır tabı, ama daha fazla taş, fıyonk vs. ekletme, göz yorar ve zarif gorunumden cıkar gelinlik.:26:
Bende çok kalabalık istemiyorum zaten canım ona göre yaptırcam kolunu :)

Ben gelinlikçiye bana elimizdeki en gösterişli gelinliği çıkartın dedim çıkarttı ve o an beğendim ;)
Senin gelinliğine gelince benim tarzıma göre değil ama sade ve güzel bi gelinlik önemli olan senin beğenmen zaten.. Mutluluklar dilerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki mi sade :53::53: bende çok gösterişli severim diye bol taslı abartılı seçtiğimi düsünmüştüm canım:53:

Sanki o şerit kurdeleler olmasamıymış :44: Yani fiyonk yaptırmayın ama, ben sadelikten yanayım, zaten orada en gözde gelin beyazlar içinde yapılı saçlar makkaj falan her şekilde fark var, çok süse gerek yok bence

o şerit kurdelerer dikkatimi çekmişti ilk canım farklı geldi bana :26: haklısın canım o yüzden saçımı prenses topuzu yaptırcam ve çok makyaj istemiyorum :25:

Son düzenleme:
Canım Eteği Simli Tülden yapılacak.. Parıl parıl parlayacak..

Bende çok kalabalık istemiyorum zaten canım ona göre yaptırcam kolunu :)

Benimki mi sade :53::53: bende çok gösterişli severim diye bol taslı abartılı seçtiğimi düsünmüştüm canım:53:

o şerit kurdelerer dikkatimi çekmişti ilk canım farklı geldi bana :26: haklısın canım o yüzden saçımı prenses topuzu yaptırcam ve çok makyaj istemiyorum :25:

Nereden canım bu gelinlik bu arada? Bence daha abartılı olmasın, dozunda gayet:16:

genel olarak güzel ama belden yukarıdaki kurdeleler basitleştirmiş bence. onları çıkarttırma ihtimalin yokmu canım..

o şeritleri mutlaka çıkarttır çok kötü duruyor
fiyonk yaptıracaksan da arkasına yaptır ve çok kocaman olmasın
ekstra taşa filan gerek yok
ama o şeritler gitsin çok kötü, göz yoruyor

Back