Malum manevraları yapıyor işte. Yapacak tabii. Sen ararsın diye umdu ve sen de aramayınca paçaları tutuştu. Hep böyledir zaten.
Bak canım, hayat senin hayatın elbette, kararları da sen vereceksin.
Ama şu anda ona vereceğin en ufak taviz seni en başa ve çok daha kötü saracaktır.
Bensiz yapamıyor işte diyecektir. Sana daha fazla müdahale etme hakkını görecektir kendinde, nasılsa ayrılamaz o benden diye düşünecektir.
O yüzden seni ne kadar kışkırtırlarsa kışkırtsınlar, ya da zorlarlarsa zorlasınlar dik dur ve taviz verme. Kendine yapabileceğin en büyük kötülük ona "izin vermek" olur. Anlıyorsun beni di mi? Aklına mukayyet ol.
gec bile kalmissin bu karari vermekte...
o kendine es degil hizmetci ariyormus...
ayrica bir kadinin neden bu kadar sacmaca kisitlamalari cektigini hic bir zaman anlamam...
böyle herseyini kisitlayan erkeklerin psikolojik sorunlari var bence...
özgüvenleri eksik....
yani sen cok dogru yapmissin canim....
dilerim bundan sonra karsina dogru insan cikar....
canım hakkında jhayırlısı olsun.:Saruboceq:vee bitti...yaza nişanlanmayı düşünüyordum bir de.tanıdğımı sandığım insan yavas yavas iç yüzünü belli etti.her h.sonu dedeme gideriz ailece ve bunu biliyor.arayıp ben gidiyorum demedim diye 1 hafta konusmadı.kavgalar cıkardı.tel.imden bütün erkekleri sildi.kıyafetime karıştı.makyaj yapmamı istemedi.hepsine tamam dedim.ilk basta neden sorup duruyor anlamadım ama sürekli şu yemeği yapmayı biliyor musun?bunu biliyor musun?işte bilmiyorsan evlenene kadar öğren fln filan dedi.garip geldi.ben eğitim fak.mezunyum atamam olmadı boşver olmasın calışma gerek yok.evinin kadını olursun cocuklarına bakarsın dedi.en son damla da bi kavgamız da bana bak seni döverim dedi.hiç birşey demedim.az önce msj attım ve bu iş bitti,ben senin gibi biriyle evliliği yürütemem dedim.tel.imi kapattım.ve hiç bir üzüntü hissetmiyorum.aksine sanki rahatladım üstümden yük kalktı.garip bir duygu.neden böyle oldum bilmiyorum.oysa daha 1 hafta öncesine kadar onsuz ne yapacağımı,onu ne kadar cok sevdiğimi düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?