ayyy Allah korusun yaa ama sanmıyorum öyle bişi olsa aksamdan beri kaç defa arar yada mesaj atardı.bunda tık yok.ben mi ondan kurtuldum o mu benden anlamadım.
alışmışım her aksam konusurduk bu gece bir garip geldi konusmamak.
bazen ilişkiler eskir ve ayrılmak için bazı şeylerin bahane olması lazımdır canımsizin ilişkide böyle olmuş.ikinizde birbirinizden kurtulmuşsunuz
evet tek kelimeyle öyle.kurtuldum bugünleri atlatabilirsem de tam kurtulacam.Allah bana sabır ve irade versin.
bunun tek ilacı sürekli kendi kendine teselli vermekaman bitti gittti çok da tın gibi sözler söle kendinegamyoncuiremsu gamyoncuiremsu ayrıca seni sevmediğini düşünürsen unutman kolay olur zamanla atlatcaksın bu donemı
3 senelikti canım.ve cıkmak için beni 1 sene ikna etmeye calışmıştı.cok uğrasmıştı.ama sonuca bak.merhaba canım sizinki kaç senelik bilmiyorum ama hiç farketmez.en iyisini yapmışsın...gerçekten herkes gerekeni söylemiş zaten
sen 3 senene acıyorsun,adamın yapısı böyle seni şidi kandırıp değiştim dese gönlünü alsa bu sevginin bitmediği zamanda kapılsan tekrar bir ömüre acırsan,daha köü olmazmı,bırak bugünlerde geçer,allah yardımcın olsun sabırlar versin,ii insanlarla helal süt emmişlerle karşılaştırsın seni.
kızlar bugün 2 defa aradı mesgule verdim.ama gözüm hep telefondaydı arıcak mı diye.numaramı da değiştircem bir daha bulamasın beni.ztn ayrı sehirlerde oturuoruz.sevgim kolay kolay bitmez belki ama suan öfkem daha ağır basıyor.bu arada ablası msn de bana cevrimdışı ileti göndermiş:Burçak nasılsın canım yazmış.normalde pek konusmaz benle muhattap olmaz ama.ağzımı mı arıcak ne.uyuz sölemiş ona kesin.[/QUOT
Ne onunla nede o görümcen olacak kadınla sakın konuşma .Tek amaçları sana kendilerini tekrardan yamamak olur o kadar bence.Aman Güzelim kurtulmuşken yapma,sakın izin verme bunların art niyetlerine yenilmeye böyleleri işleri olana kadar iyidir sonra seni senden edendir!
kızlar bugün 2 defa aradı mesgule verdim.ama gözüm hep telefondaydı arıcak mı diye.numaramı da değiştircem bir daha bulamasın beni.ztn ayrı sehirlerde oturuoruz.sevgim kolay kolay bitmez belki ama suan öfkem daha ağır basıyor.bu arada ablası msn de bana cevrimdışı ileti göndermiş:Burçak nasılsın canım yazmış.normalde pek konusmaz benle muhattap olmaz ama.ağzımı mı arıcak ne.uyuz sölemiş ona kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?