Nelya NiLoVski Kayıtlı Üye Katılım 16 Şubat 2009 Mesajlar 4.748 Emoji Skoru 13 Puanlar 318 Yaş 37 Yer - Yurtdışı 30 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #21 tebrikler canim,insallah guzel gecirirsin hamileligini ve saglikli bir bebegin olur.
D daemon Ziyaretçi 1 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #22 Ne zaman doktora gıtmek gerekıyro benım..
D daemon Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #23 pazartesi sabah doktora gdııyoruz.. kadıkoy umranıye uskudar cıvarında doktor onerebılecek olan var mı
pazartesi sabah doktora gdııyoruz.. kadıkoy umranıye uskudar cıvarında doktor onerebılecek olan var mı
A asiikardelen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2009 Mesajlar 17 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Kocaeli 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #24 bende hamileyim çooooook mutluyuz :lepi:
K KARAFESLEGEN RabbiminLütfuHosgeldin Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2008 Mesajlar 2.915 Emoji Skoru 6 Puanlar 681 Yer İzmir 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #25 tebrikler , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
turkuaz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Eylül 2009 Mesajlar 2.475 Emoji Skoru 2 Puanlar 0 Yer Diğer 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #26 canımmm tebriklerr,umraım sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah Allah bizede hayırlısıyla tez zmanda gönderir meleklerimizi
canımmm tebriklerr,umraım sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah Allah bizede hayırlısıyla tez zmanda gönderir meleklerimizi
baall Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Eylül 2009 Mesajlar 17 Emoji Skoru 1 Puanlar 86 Yer Samsun 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #27 tebrikler bacım bebişin hayırlı olsun.güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.tekrar tebrikler canım..
tebrikler bacım bebişin hayırlı olsun.güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.tekrar tebrikler canım..
D daemon Ziyaretçi 3 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #28 arkadaslar benım aklım karıstı kan tahlılımde bebgım 3 haftalık suanda ama normalde hesaplanıeken en son regl tarıhıne gore hesaplanmıyormu?? yanı ben sımdıden 37 haftammı kaldı yoksa en son reglımın uzerınden 40 haftamı saymalıyım:S
arkadaslar benım aklım karıstı kan tahlılımde bebgım 3 haftalık suanda ama normalde hesaplanıeken en son regl tarıhıne gore hesaplanmıyormu?? yanı ben sımdıden 37 haftammı kaldı yoksa en son reglımın uzerınden 40 haftamı saymalıyım:S
D daemon Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #29 ve bugün kesede göründü... 5,5 haftalık hamileymişim. ınanamıyordum bugun bıraz daha ınandım ıcımdekı canlıya.. ıyıkı gelıyosun bebeğim.. onun adı artık MERCİMEK=)
ve bugün kesede göründü... 5,5 haftalık hamileymişim. ınanamıyordum bugun bıraz daha ınandım ıcımdekı canlıya.. ıyıkı gelıyosun bebeğim.. onun adı artık MERCİMEK=)
cmrm Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Ağustos 2009 Mesajlar 5.603 Emoji Skoru 8 Puanlar 156 Yer Diğer 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #30 tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.rabbim isteyen herkese verir inşallah
tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.rabbim isteyen herkese verir inşallah
atceken2005 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2009 Mesajlar 539 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer Konya 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #31 tebrikler allahımın izniyle bebeğinizle bereber mutlu bi hayat sürmrn dileğiyle inşallah
tirtilkurabiye Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2008 Mesajlar 3.399 Emoji Skoru 29 Puanlar 688 Yer İzmir 8 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi daemon #32 hayırlı olsun canım allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin