• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve yine anksiyete krizleri..

Ama bakın ben bu ilacı yeni bırakmadım ki bir ay oluyor bırakalı
tamam işte etkisi ilk içtiğinde nasıl 15 20 günde başlıyosa bıraktığında da öyle oluyor
devlette de gayet ilgileniyolar
lütfen devlette bi doktor belirle kendine ve düzenli olarak git
tedavin bitene kadar aksatma
böyle olmaz bu lanet hastalık bir kere vucuda beyine yerleştimi sürekli tetikleniyor
kontrol altında tutmak için tedavini tamamlaman lazım

Tek isteğim anlaşılmaktı, konuya fazla yorum gelmediği için özelden yazıp rahatsız ettiğim insanlar oldu. Haklarını helal etsinler. Gerçekten beni anlayıp benimle sohbet edebilecek olan biri varsa ve yazarsa minnettar olacağım çünkü bu süreci tek başıma yönetemiyorum.. çok korkuyorum

Sadece bu ilaçla düzeldiyse ne mutlu size benim sırf bu ve benzeri kaygılarım içimi üç dört farklı ilaç kullandığım oldu halende devam ediyor 😞

Normalde kontrol gününde ücret istememeleri lazın kontrol gününü geçmiş olabilir misin? Evet devlet biraz yoğunluktan dolayı ilgilenmiyor ilaç yazıp gönderiyor ama üniversite hastanesinde öyle olmuyor daha fazla dinleyebilirler ilacı sağlık ocağına yazdırıp alabilirsin
Kendi kendime terapi uygulamaya calisiyorum ayni zamanda su an ortada hicnir sikinti olmadigi her seyin benim algimla boyle sekillendigini soyluyorum algimi degistirmeye calisiyorum bu kaygi su an gercekten beni bu duruma sokacak durumda mi yoksa zihnim mi beni zorluyor diye kendimle konusuyorum ibadetlerimi yapiyorum kendimi oyalayacak bir kac hobi edindim zaten buyuk ihtimal bosluga dustugum icin oldu bu durum umarim siz de bi an once iyilesirsiniz kimse bunu yasasin istemem 20 gun boyunca hayattan soguyacak duruma gelmistim

Korkma korkucak bişey yok bunu sana beynin yapıyo bak daha öncede yapıyodu ve nefes almaya devam ediyorsun aylardır biraz sakinleş dua ve meditasyon yap
Doktor bana 1 aylik bi ilac kullanimi onerdi ozele gitmistin yarim baslayip yarim bitireceksin dedi en az 6 ay diyince siz kafam karisti biraz

Doktor bana 1 aylik bi ilac kullanimi onerdi ozele gitmistin yarim baslayip yarim bitireceksin dedi en az 6 ay diyince siz kafam karisti biraz
merhaba
benim bildiğim 3 6 9 ve 1 yıllık priotlarla oluyor tedavi durumunuza göre
1 aylık kullanım hiç duymadım zaten 21 günde etki ediyor
acaba size verdiği kısa süreli kullanım ilacı falanmıydı mesela benim rutin ilacımın yanında birde xa... verdi bunu sadece ihtiyacın olduğunda iç ve 3 aydan fazla kullanma dedi ama rutin ilacımı hergün aynı saatte en az 6 ay kullanıcam

merhaba
acaba size verdiği kısa süreli kullanım ilacı falanmıydı mesela benim rutin ilacımın yanında birde xa... verdi bunu sadece ihtiyacın olduğunda iç ve 3 aydan fazla kullanma dedi ama rutin ilacımı hergün aynı saatte en az 6 ay kullanıcam
Devlet Hastanesi'nde randevu olsa ben de gidicem ya ama randevu yok

merhaba
Ya once 3 ay dedi sonra 1 aya dustu yaninda bi ilac daha verdi tran..... Diye ataklarim siddetli olursa icersin diye hic kullanmadim eger 1 ay sonunda kendini tam rahatlamis hissetmezsen devam ederiz ilaca dedi belki gebelik dusunmemim de etkisi olmustur bilemiyorum

Ya once 3 ay dedi sonra 1 aya dustu yaninda bi ilac daha verdi tran..... Diye ataklarim siddetli olursa icersin diye hic kullanmadim eger 1 ay sonunda kendini tam rahatlamis hissetmezsen devam ederiz ilaca dedi belki gebelik dusunmemim de etkisi olmustur bilemiyorum
ha evet gebelik dediiyseniz o yüzden
eğer rahatladım dediyseniz bıraktıracaktır

Kimse yok mu benle benzer durumları yaşayan :(
Var bende oyleydim canım ilacin cok hafif biraz sakinlestirici kıvamında zaten doktoruna danisip ilacını degistirebilirsin devamlı kullanman gerekecek sonra toparlıyorsun tabi duzenli kullanmak sart boşta bırakmayacaksın kendini guzel bir hobi edin ve vesveseden uzak dur

Kimse yok mu benle benzer durumları yaşayan :KK43:
var var olmaz mı. bende varım 2 gecedir yine ataklarım başladı nefesim kesiliyo yataga yatınca ölücem hissi geliyo 4 yaşında oğlum var o ortada kalıcak diye sabaha kadar kendi kendimin cenazesini bile kaldırıyorum ..sabah 6 da falan uyuyorum heralde sonra 8 de çocukla kalkıyorum mecbur..eşim de yurtdışında 5 aydır tek başıma çıldırmamak için işte duruyom öle cit..... bende kullandım kullanırken iyiydim sanki 3 kutu vermişti doktor bitince bidaha gitmedim sanırı biran önce gitmem gerekiyor yine :KK43:

var var olmaz mı. bende varım 2 gecedir yine ataklarım başladı nefesim kesiliyo yataga yatınca ölücem hissi geliyo 4 yaşında oğlum var o ortada kalıcak diye sabaha kadar kendi kendimin cenazesini bile kaldırıyorum ..sabah 6 da falan uyuyorum heralde sonra 8 de çocukla kalkıyorum mecbur..eşim de yurtdışında 5 aydır tek başıma çıldırmamak için işte duruyom öle cit..... bende kullandım kullanırken iyiydim sanki 3 kutu vermişti doktor bitince bidaha gitmedim sanırı biran önce gitmem gerekiyor yine :KK43:
sizi eski topiklerde gördüm sanırım uzunca denemelerden sonra doğal yoldan bebeğiniz olmuştu ::) aşırı umut doldum sizi okuyunca
şimdi bende tüp bebek sürecine girdim ama anksiyete tavan anesteziden korkuyorum sigara içiyorum diye korkuyorum bi türlü tüp bebeğe başlayamıyorum ya bişey olursa ya uyanamazsam ya sigaradan nefesim geri gelmezse bilmem ne aşırı kötüyüm aşırı.. mecburi psikiyatriye gittim ve ilaç kullanmaya başladım daha iyiyim ama hala ağlama ataklarım sabahları titreyerek uyanma ataklarım devam ediyo
bazen diyorum insanlar ne kadar rahat.. belkide öyle görünüyolar bilmiyorum bu anksiyete olayı berbat bişey bir kere girdimi bedene her an nüks edebilme özelliği var. 1 2 yıl iyiyim diyosun en ufak bi pürüzde tekrarlıyo Allah hepimize yardım etsin

sizi eski topiklerde gördüm sanırım uzunca denemelerden sonra doğal yoldan bebeğiniz olmuştu ::) aşırı umut doldum sizi okuyunca
şimdi bende tüp bebek sürecine girdim ama anksiyete tavan anesteziden korkuyorum sigara içiyorum diye korkuyorum bi türlü tüp bebeğe başlayamıyorum ya bişey olursa ya uyanamazsam ya sigaradan nefesim geri gelmezse bilmem ne aşırı kötüyüm aşırı.. mecburi psikiyatriye gittim ve ilaç kullanmaya başladım daha iyiyim ama hala ağlama ataklarım sabahları titreyerek uyanma ataklarım devam ediyo
bazen diyorum insanlar ne kadar rahat.. belkide öyle görünüyolar bilmiyorum bu anksiyete olayı berbat bişey bir kere girdimi bedene her an nüks edebilme özelliği var. 1 2 yıl iyiyim diyosun en ufak bi pürüzde tekrarlıyo Allah hepimize yardım etsin
allah yardımcın olsun lütfen rahat ol çünkü ben olmadım.. doktora gitmek için maalesef çok geç kaldım yaygın anksiyete ve panik bozukluk artık ruhuma işlemiş çünkü..doktor psikoterapide görmen gerek dedi ama ben sadece ilaç kullanıp bıraktım sakinleşmiştim diye ama bu araalar yine tetikledi galiaba......

işte hem erken gitmedim doktora hem boşverdim şimdide ceremesini çekiyorum..evet mucizeme kavuştum çok şükür ama inan tadıyla yapamıyorum hiç bişeyi .. hep kendime yaptığım eziyetler yüzünden ama ne yapıyım olumsuz tüp bebekler beni hep kaybetme korkusuna itti...hiç mutlu olamıyorum hep içimde yine kaybetme korkusu var ve bu beni yedi bitirdi ...
lütfen geç kalmayın çok ama çok zor oğluma yetemiyorum bu hastalık yüzünden sanki yada yetmeye çalışmaktan çok yoruluyorum sonra da ölücem galiba bitti herşey diyip ..neyse ne aptalca bişey demi herşeyin bilincidesin ama yine de gece gelen o ataklara o paniklere o nefes daralmalarına engel oalmıyorum ..gündüz başka biri gece başka biriyim
evet gerçekten rabbim hepimize yardım etsin

allah yardımcın olsun lütfen rahat ol çünkü ben olmadım.. doktora gitmek için maalesef çok geç kaldım yaygın anksiyete ve panik bozukluk artık ruhuma işlemiş çünkü..doktor psikoterapide görmen gerek dedi ama ben sadece ilaç kullanıp bıraktım sakinleşmiştim diye ama bu araalar yine tetikledi galiaba......

işte hem erken gitmedim doktora hem boşverdim şimdide ceremesini çekiyorum..evet mucizeme kavuştum çok şükür ama inan tadıyla yapamıyorum hiç bişeyi .. hep kendime yaptığım eziyetler yüzünden ama ne yapıyım olumsuz tüp bebekler beni hep kaybetme korkusuna itti...hiç mutlu olamıyorum hep içimde yine kaybetme korkusu var ve bu beni yedi bitirdi ...
lütfen geç kalmayın çok ama çok zor oğluma yetemiyorum bu hastalık yüzünden sanki yada yetmeye çalışmaktan çok yoruluyorum sonra da ölücem galiba bitti herşey diyip ..neyse ne aptalca bişey demi herşeyin bilincidesin ama yine de gece gelen o ataklara o paniklere o nefes daralmalarına engel oalmıyorum ..gündüz başka biri gece başka biriyim
evet gerçekten rabbim hepimize yardım etsin
Evet evet sizi çok iyi anlıyorum ne sıkıntı yaşarsan onunla ilgili saplantılı düşüncelere giriyosun kafamdakileri birine anlatmaktan utanmasam sezonluk korku filmi yazarım

düşündüğün hiçbir şeyin bu zamana kadar gerçekte olmadığını şimdi de olmayacağını düşünmeye çalış.ben de yaşadım kötü bir şey ama tedavi ile iyileşiyorsun

Size de çok geçmiş olsun o korkular insanı nasıl yer bitirir iyi bilirim.. anestezi konusundaki endişelerinizi doktora danışsanız? En doğruyu bilgiyi size o verir rahatlatır içinizi

Back