• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve yavaş yavaş bende başladım...Buyrunn kızlar...Yorumlarınız Lütfen :)

guzel gunlerde kullan devamını beklıyorum :nazar:

ciddi misin ya ben avm de karacanınkilere baktım 1.200 den açılış nereden aldın ya:d

internetten aldım canım,önce baktım internetten beğendim,sonra magazaya gidip gördüm beğendiklerimi ve indirimi takip ettim,porselensepeti.com (adres vermek yasak mı bilmiyorum) kütahya porselenin online satış mağazası,1300 liradan düştü 12 kişilik takımım,diğerleride 300 liradan düştü. ve aldım takip etmenizi tavsiye ederim :34:

internetten aldım canım,önce baktım internetten beğendim,sonra magazaya gidip gördüm beğendiklerimi ve indirimi takip ettim,porselensepeti.com (adres vermek yasak mı bilmiyorum) kütahya porselenin online satış mağazası,1300 liradan düştü 12 kişilik takımım,diğerleride 300 liradan düştü. ve aldım takip etmenizi tavsiye ederim :34:

mutlaka takip edicem teşekkür ederim canım saol:)

• Bardaklarım ve kadehlerim : Paşabahçe ; Kahvaltılığım : Karaca (Canım arkadaşımın hediyesi)

Eki Görüntüle 555349 $97-283-thickbox.webp$66010.webp

İlk mesajımı düzenlemeye çalıştım ama resim yüklememe izin vermedi,sitenin kurallarıyla ilgili bir durum...İşte devamı kızlar....:nazar:

canım herşeyin çok güzel günlük yemek takımlarınada ayrıca bayıldım :16: 24 parça olarakmı aldın fincanları filan yok dimi bide nerden ne kadara aldın :)

canım sorumlarımın cevaplarını buldum önceki yorumlarında tekrar hayırlı olsun :)

Hepsi birbirinden güzel canım, güle güle kullan. Özellikle paşabahçe kadeh takımına bayıldım:16:

Back
X