Bende A313 var. Lekelerim geçmedi ama en azından açılma var.saulgoodman Bende lorealin saf retinolünü kullanıyorum sabahta theprst’un arbutinini kullanıyorum ama hiç açılma olmadı .4 ay oldu başlayalı .sizde hangi marka var ?
Kremin adı nedir acaba yorumda göremedimmerhabalar
Kaç günde kurtuldunuz acaba?
Bir de kremler öncesi yuzunuzu ne ile temizlediniz?
Herhangi bir takviye yaptınız mı?
Merhaba ne kadar sürede ve düzende kullandınız acaba ben de 10 gün oldu başlayalı Pragdan getirttim ama sabırsızlanıyorum ben ekstra corrector kremi de kullanıyorum akşamları corrector ve gece kremi,gündüz serum gündüz kremi evdeyken güneş kremi surmuyorjm bı sorun olur mu acabaBen de sayenizde bu kremlerle lekelerden kurtuldum iyi ki varsiniz
Melike hanım size özelden yazdım bakabilirseniz çok sevinirimÇok sevindim sizde de işe yaramasinave siz de iyi ki varsınız teşekkür ederim
Ne kadar süre kullandınız acabadolap uygulamasında da satanlar var. pazarlık yapın.
aslında başka sitelerde 95 euro idi ben araştırıp 75 euro olanını buldum. imkanınız yoksa dolaba bakın ve pazarlık yapın derim.
bu arada bende maalesef ki bi etkisi olmadı. yine de devam edicem bakalım.
Merhabalar acaba siz de sürecinizi yazabilir misiniz bizlere örnek olmak adına sizin adınıza çok sevindim benim lekelerim yanaklarımda bı öneriniz var mı 10 gün oldu başlayalıHayatta olmana ve buraya tekrar yazmana inan çok sevindim çünkü bu kremlerle tanışmama vesile olduğun için sana çok dua edenlerden biri de bendim.
Senin yazdıklarını gördükten sonra bu kremleri alıp kullanıp lekelerinden kurtulanlardanim.Ve benim lekelerim tekrar gelmedi ki şuan hiçte düzenli kullandığımı söyleyemem.
Bu süre zarfında ben de bu lekelere neyin sebep olduğunu deneyimleyerek öğrenmiş oldum hatta burda da paylaşmıştım.Bu lekelerin oluşmasında doğum kontrol yöntemi çok etkin rol oynuyor aslinda.Dogum kontrol hapları kullananların çinko kullanması gerektiğini bilmediğimiz için aslında bu lekelere maruz kalıyoruz.Dogum kontrol haplari olabilir ya da herhangi bi sebepten meydana gelen çinko eksikligi bu lekelerin başlıca nedeni.Belki o nedenle lekelerin geri gelmiş olabilir.
Bu arada eucerin kremleri trendyolda gördüm.orda da satışı var ama fiyat konusunda kafayı yemişler cidden.
Maske öneriniz var mı acaba6 ay kullanmayı düşünüyorum çünkü sağ yanağımda gözümün sağından dudak hizama kadar büyüktü malezma tekrar geri gelmesini istemem açıkçası 6 ay kullanmayı düşünüyorum açaba bir zararı olur mu bişey olur diye korkuyorum zaten eger etki görmek için gözenekleri açıp öyle sürüyorum ben mesela haftanın üç günü kolojenli kil maskesi yapıp cildimi temizleyip öyle sürüyorum, hiçbirşey yapmadığım günlerde sıcak suyla banyo yapıp yüzüme ondan sonra sürüyorum zaten onu sürünce biber gibi yanıyo.
Merhaba yazdığınız serumu sete nasil dahil ettjniz kullanım olaramMerhaba. Bende 15 nisandan beri leke setini kullanıyorum. Yurtdışından akrabama getirtmiştim. Benimde yüzümde yaklaşık 8 senelik güneş lekeleri var. Denemediğim şey gitmediğim doktor kalmadı. Sözün kısası bu set gerçekten lekeleri açıyor. Ton eşitliği sağlıyor ve güneşte dahi( ben güneşe hiç çıkamazdım) yeni leke oluşumuna izin vermiyor. Yüzdeki en inatçı leke alın bölgesinde. Buradaki birkaç bayan lekelerin açıldığını ancak alın bölgesindeki lekelerin gitmediğini yazmış. Sizlere faydası olur mu bilmem ama ben bu ürünü belli bir aşamada takviye etmek gerektiğini düşündüm. Zaten önceki sayfalara bakarsanız konuyu açan melek hanımda aynı şeyden bahsetmiş. O güneş kremi önermişti. Onu da kullandım ama ben ilave başka bir ütün kullandım. Şuna lekelerim yok gibi. Alnımda bile lekem çok silik kaldı. Artık kapatıcı fondöten kullanmıyorum. Ben Asis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum kullandım . Yani yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Lekelerim inanılmaz açıldı . Yani eucerin sete takviye yapıyorum. Lekem açıldı ama gitmedi diyenler denesin derim ben. Yani sizin tercihiniz. Sanırım bu yaz bende hiç leke kalmayacak ve yeni lekeler oluşmayacak
Cevabimi aldım teşekkürlerBen sadece akşamları temiz yüze Asis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum sürüp 15 dk arayla sual serum ve gece kremi şeklinde sürüyorum. Gündüz sadece dual serum, gündüz kremi ve güneş kremi şeklinde ilerliyorum. Güneş kremi de eucerin antipigment renkli olanı almıştım. Hem lekeleri biraz kapatıyor. Ve 2 saatte mutlaka yeniliyorum. Benim en büyük sorunum güneş gördüğüm an lekelerimin koyulaşıp artmasıydı. Bu sene çok güneşte dışarda olmama rağmen lekelerim artıp koyulaşmadı. Şuan çok silik alnımda kaldı.yanaklardaki tamamen gitti. Alnımdaki de çok dikkatli bakınca farkediliyor. Genel durumdan çok memnunum. Kışa onlarında kaybolacağını düşünüyorum.inşallah sizde de işe yarar
Bu lazeri yaotirdiniz mi acabaPco lazer diye birsey var bide delirecem ya lekeler musallat oldu resmen.
Ben tüm yüze uyguluyorum yanlış mı yapıyorumAyni sekilde benimkilerde artik gecmez doyordum.once serumu sadece leke olan yere sonra gunduz kremini surun.ayni islemi aksam da yapin.
ben iki serum bitirdim. onları kullandığım süreçte sabah-akşam kremlerini de kullandım. maalesef ki bende hemen hemen hiç etkisi olmadı.Ne kadar süre kullandınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?