Helal olsun
fayda sağladığını gördükçe kendimi çok kıymetli hissediyorum, bu güzel bir duygu
o yüzden keyifle cevap veriyorum, yorulmak ne kelime
Alnımda yoktu.. Yanaklarımda iki tarafta da eşit şekilde koyu leke vardı.. Elmacık kemiklerimde.. Malasma az çok biliyorum gibi ancak tam olarak ne bilmiyorum
Ciltte dağınık renk düzensizliği sanıyorum.. Ancak bendeki güneş lekesiydi diye düşünüyorum..
Bir arkadaş yorumlar da bir geri geliyor bir yok oluyor gibi yorum yazmıştı diye hatırlıyorum
O sanki ben de de oluyor.. Silik bir şekilde duruyor gibi.. Evdekilere, arkadaşlara sorduğumda da leke meke yok diyor
Kafam karışıyor
Ancak silik bir şekilde var olduğunu görüyorum ben
Ben bahsetmiştim geçmiş mesajlarıma.. Bendeki görevini tamamladılar sanırım diye.. Sürünce iyi bir his bırakıyor (krem etkisi) ancak artık bir ilerme yok diye..
Hatta başka bir seriye geçeceğim birini ayarladım Kremler için demiştim.. Anti aging serisi gibi birşey.. Hyalüronik asit içerikli..
3d hyaluron filler +Elasticy serum ve 2 tane Hyalüronik asit içerikli farkli gündüz kremi almıştım..
Kremler geldi.. 5 gündür belki düzenli sürüyorum..
Serum da bizim bu whitening serisindeki, leke serisindeki içerikten de var
şu meşhur thiamidol.. Patentli thiamidolmüş ayrıca..
Ben de Kremleri sürüş sırama bu 3d serumdan sonra gündüz leke kremini sürüyorum, biraz bekledikten sonra yeni aldığım gündüz Kremleri den birini sürüyorum(diğerini açmadım daha) dışarı çıkmam gereken günlerdeyim, okul devam ediyor malum.. En son da illa pharmaceris sürüp çıkıyorum...çok karıştı sanırım yine yazdıklarım
Yani şunu özetleyebilirim..
Eğer hiç almamışlar (dilerim hem getirtme imkanınız olsun hem ekenomik çok zorlamasın)
ve aldığı halde lekesi kalanlar bu 3d serumu alabilirler.. Bende çok iyi hissettiriyor.. Ancak arkasına kullandığım hyaluron filler da kombine etki yapıyor olabilir..cildin dolgun ve aydınlık duruyor
Sürekli kullanımda çok daha iyi olacak hissi oluştu bende.. İşe yarıyor hissi yani
Ya da biraz beklemede kalın ben bir süre kullanayım..
Ve belirtme ihtiyacı duyuyorum yine de
bunlar benim yaşadıklarım, sizde alası olsun dilerim ancak olmazsa da bozuşmayalım
ben samimiyetimle yazıyorum, buna inanın isterim