Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim belirgindiSizin lekeleriniz çokmu belirgindi benim sanki dudak ustunde kahve rengi bıyık varmış gibi birde dermapenden sonra başka yerlerde de lekeler oldu
Benim belirgindi
Geçti, yazmıştım aslında silik görünüyor diyePeki şuan nasıl gectimi geri gelme ihtimali varmı acaba
Benim lekelerim 15 yıllıktı, Doğum yapmadım Doğum lekesi değil yani elmacık kemiklerimde ne çok, ne az ama daha önce sadece franksiyonel lazer yaptırmıştım böyle pahalı kremlerde kullanmadım ilk defa mlk hanıma güvenerek aldım sonuçtan memnunum ama hiçbirşeyin %100 sonuç vereceğini düşünmüyorumSizin adınıza sevindim inşallah lekelerinizde geçer yıldım yeminle 2 yıldır denemediğim şey kalmadı peki sizin lekeniz nasıl çok koyumu
Benim de dermapen yüz0nden arttı küçücük lekemMerhaba bende yanlış işlem ve güneş lekesiden dolayı 2 yıldır doktor doktor geziyorum. Kullanmadığım krem kalmadı benim dudak üstünde deri soyucu kremler, dermapen ve dermapenden sonra kılcal damar sorunum da oldu yüzümde dermapenden kaynaklı lekeler oluştu ve cildim hassas en ufak birsey iz kalır. Gerçekten bu kremden olumlu sonuç aldınız mi. Biz kadınların çektikleri nedir böyleeenü
Benim de dermapen yüz0nden arttı küçücük lekem
Hoc birseyin %100 sonuc vereceğini düşünmüyorum derken anlamadım amaBenim lekelerim 15 yıllıktı, Doğum yapmadım Doğum lekesi değil yani elmacık kemiklerimde ne çok, ne az ama daha önce sadece franksiyonel lazer yaptırmıştım böyle pahalı kremlerde kullanmadım ilk defa mlk hanıma güvenerek aldım sonuçtan memnunum ama hiçbirşeyin %100 sonuç vereceğini düşünmüyorum
Ben özel olarak peeling yapmadım,Arkadaşlar 2 sorum olacak
1) Lekesi azalan ve geçen arkadaşlar peeling yaptınız mı?
2)peeling yapan arkadaşlar kremler her gün kullanıldıpına göre her gün mü peeling yaptınız?
Kozmetik firmasının reklam yüzüne bakın azda olsa hala lekeleri var maalesef zaten firma %100 değil %75 azalma diyorHoc birseyin %100 sonuc vereceğini düşünmüyorum derken anlamadım ama
Benim burnumda minicik leke tüm alnımı kapladı. İşin komik yanı işlem yapan kızı 2 yıl sonra başka yerde gelinlik satarken gördüm. Güya güzellik uzmanıydıBana baya övmüşlerdi dermapeni birde allhim ya çektiğin acı ve eziyet cabası birde yok 48 saat su değirme yok sürekli nemlendir birde benim cildimde sivilce oldu ve hala komedan şeklinde çıkıyor ki cildim de benim sivilce olmazdı sivilce izini bile geçirmedi bende
Merhaba sıze kafama takılan soruyu sormak için üyelik açtım çünkü bana inanmaz derece samimi geldiniz ve hemen alıp kullanmak istiyorum. Sorum şu ; gece serum sonrasinda gece kremi sürdukten sonra öyle sabaha kadar kalsın mı yoksa sonrasında yıkıyor muyuz ?Eğer yıkıyor isek yüzümüzde ne kadar süre beklemeli Aynı sorum gündüz kremi içinde geçerli sabah serum ve gundüz kremini sürdükten sonra yüzümüzde mi kalsın yoksa yıkamak şart mı? Bu kullanım süresi boyuncada makyaj falan yapabilir miyiz birde sabah serum+gündüz kremi gece de serum+gece kremi bu işlemleri her gün mü uyguluyoruz yoksa belirli aralıklarla mı ? Çok soru sordum kusura bakmayın umarım yanıtlama şansınız olur hepsini <3Geçti, yazmıştım aslında silik görünüyor diye
MerhabalarMerhaba sıze kafama takılan soruyu sormak için üyelik açtım çünkü bana inanmaz derece samimi geldiniz ve hemen alıp kullanmak istiyorum. Sorum şu ; gece serum sonrasinda gece kremi sürdukten sonra öyle sabaha kadar kalsın mı yoksa sonrasında yıkıyor muyuz ?Eğer yıkıyor isek yüzümüzde ne kadar süre beklemeli Aynı sorum gündüz kremi içinde geçerli sabah serum ve gundüz kremini sürdükten sonra yüzümüzde mi kalsın yoksa yıkamak şart mı? Bu kullanım süresi boyuncada makyaj falan yapabilir miyiz birde sabah serum+gündüz kremi gece de serum+gece kremi bu işlemleri her gün mü uyguluyoruz yoksa belirli aralıklarla mı ? Çok soru sordum kusura bakmayın umarım yanıtlama şansınız olur hepsini
Nedır biz kadınların çektiği eziyet yaYok. Dün sosyal medyada gezerken the purest markasının arbutin serumunu kullanan biri ile konuştum. 4 yıllık doğum lekesi varmış. Kullanmış ve alın ve yanaklarında olan lekeleri azalmış. Bi de bazı markaların uzaktan protokolleri var. Obagi markasının bi protokolünü kullanan birinde de baya baya güzel sonuçlar elde edilmiş. Ama eucerin niye işe yaramadı bende bilmiyorum. Set daha sipariş verdim. Biraz daha şans vermek istedim. The purest arbutin, yine aynı markanın niasinamid serumunu da sipariş verdim bunları da kullanıcam. İnşallah işe yarar
Gündüz kullandınızmı acaba..yaza girdiğimiz için soruyorumMerhaba mlk hanım size teşekkür etmek için üye oldum gerçekten eucrin Harika bir set 3 haftada mucize yarattı diyebilirim. Lekelerim tamamen kaybolmadı ama yüzüm daha canlı, ton olarak eşitlendi kısacası aynaya baktığımda mutluyum size çok ama çok teşekkür ederim
Ben kullanıyorum zaten gündüz kremi 30 spf üzerinde güneş kremi sürüyorumGündüz kullandınızmı acaba..yaza girdiğimiz için soruyorum