Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte haram olduğunu bildiğimiz için bizde gümüş alacaz sanırım ama işte onun da kararma sorunu canımı sıkıyo :S ne yapacağımı bilemedim. çelik alyansların güzel modelleri var çifti 100 lira falan ama onlarda biri soracak çelik diyecem. oda ne falan denecek, bi kıymeti yok gibi yani :S bi ömr takacam sonuçta. bide araştrıdığıma göre platin yüzükler varmış onlar için de altın kadar pahalı diyorlar ama pek bi bilgim yok. haftaya yüzük bakacaz işte ama ben hala karar veremedim :S
çelik yada platin olasın :S neyse aklına gelince burdan paylaşırsan sevinirim :)
harika bayildim
cok SIK ve guzel olmussun canim
allah tamamina erdirsin .. nisan kina ve dugun fotolarinida gormek nasip olur insallah hepimize :))
canim bir sey istesem
salini nasil yaptigini detayli bir sekilde hatta mumkunse resimli bi sekilde anlatabilirmisinin ?
Mesaj sayım özel mesaj yazmaya yeterli olduğu zaman elbette canım, ama unutabilirim, unutursam hatırlat![]()
Evet canım askTanem'inde dediği gibi sen kendin altınını alırsın, nişanlına aynısının gümüşünü ya da diğerlerinden hangisi olursa ondan yaptırırsın. Zaten kadına altın daha uygun.. Bizde öyle yaptık bak benimki altın, nişanlımın gümüşü sarrafımız vasıtasıyla İstanbulda yapıldı geldi. Yanlış hatırlamıyorsam 150 TL'ye yapıldı. Tıpatıp aynısı bakarsan zaten.. Sen de altın alırsın, nişanlına aynısından yaptırırsınız..
![]()
İşte budur ya cok uzun zamandır örtülü hanımlarda bu kadar şık , sade ve uygun bir elbise görmemiştim..
Çok güzel olmuşsunuz , renk uyumu çok güzel cok begendım zevklı bır ınsansınız , Allah tamamına erdirsin..
elbiseniz çok güzel olmuş, renk seçimi de model kadar başarılı![]()
ay canım peki gümüş kararma yaptı mı hiç :S
öyle alyansın aynısının gümüşünü yaptırmak falan kolay bşymi canm merak ettmde ??