Saç Rengi ve Saç Boyama Ve saçlarıma kına yaktım.. (resimli)

ayy canım hiç kına yakmş gibi durmuyor:) kına saçı besler diyolar doğru mu ama ilerde zararlı yönleride varmşş :S

ayy canım hiç kına yakmş gibi durmuyor:) kına saçı besler diyolar doğru mu ama ilerde zararlı yönleride varmşş :S

çok yakışmış cnm bnde beğendım :) kokusu var mı cnm ? bnde yakmayı düsünüorumda kokusu kalır dıe cesart edemıorm. bnmde arkdsm yakmıstı.kokusu qecmemıstı düzlestırıoduk beraber düzlestırırken fln bariz bellıydı kınanın kokusu. snde nasıl??

kızlaaarrr çook teşekkür ederim beğenmenize çook mu çook sevindimm.. ilk günler inanılmaz kokusu vardı hatta midem kalkıyordu o günler evdeydim hep ve saçım toplu geziyordum. Sonra dışarı çıktıkça salık bıraktım saçımı ve duşta şampuandan sonra saç kremi duştan sonrada durulanmayan krem sürüyordum o baya sildi kına kokusunu. Saçımı açık bıraktıkça da kayboldu koku şuan bana hiç koku gelmiyor. ama tabi düzleştirmiyorum saçımı sadece perçemlerimi düzleştiriyorum onda da koku yok. yani ilk bir hafta falan kokusu oluyor evet ama sonra geçiyor kremlerle falan kamufle etmek gerekiyor. bence değer koku falan çok da umrumda değil açıkçası sonuçtan memnunum

cnmm çok beğendim güle güle kullan peki kınadan önce saçların ne renkti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…