Saç Rengi ve Saç Boyama Ve saçlarıma kına yaktım.. (resimli)

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar dün sabah kına harcımı hazırladım. yaklaşık 10 saat falan bekledi kına harcım saat 22 sularında annem işe koyuldu ve saçımı kınaya buladı :18::18: çıkıcak sonuçtan çok korkuyordum istediğim renk kahveli kızıldı işte öyle bişilerdi daha çok kahve hakim olsun istedim. turuncu olmasından çok korkmuştum. ve saat sabah 11 gibi yıkadım saçlarımı. hatta bi süre korkudan saçımdaki havluyu çıkaramadım oturdum öyle bekledim bisüre sonunda çıkardım havlumu taradım saçlarımı kurumaya bıraktım. Islakkenki rengi hoşuma gitmişti korktuğum gibi olmadı kuruduğunda kızıllar daha belirgin oldu kötü değil sevdim gibi şimdilik alışması zor olcak ama birde sizle paylaşayım dedim bakalım ne düşünceksiniz. lütfen iyi kötü fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Buarada kına 3 gün içinde saçta daha da koyulaşcakmş sanırm bakalım artık. işte resimler: biçok alanda çekmeye çalıştım güneş alan, güneş almayan falan.

buarada saçlarımda beyazlar da vardı yani öyle aşırı değil ama vardı iştee :)))

Eklentiler

• $210620121331.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 5.025
  • $210620121341.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 1.960
  • $210620121346.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 1.715
  • $210620121354.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 1.461
  • $210620121363.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 1.637
  • $210620121371.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 1.593
Son düzenleme:
canım saçının rengi çok güzel olmuş. çok beğendim. ben de baya kına kullandım. saçlarımda beyazlar vardı. aslında besliyo saçları çok iyi geliyo ama o kınayı yakması onla kafanda beklemesi çok zahmetli. ben yeni saçlarımı boyattım. o kınayı saçımdan silene kadar canı çıktı resmen kuaförün ve yine tam olarak açılmadı. eğer hep kınayla devam edeceksen çok iyi ama boya düşünürüm ilerde diyosan bi daha yapma derim ben. ve yine ama renk çok harika olmuş

tatlım benimde beyazlarım var liseden beri boyardım saçımı kimyasallarla ama çok yıpranmıştı saçım hiç uzatamıyordum. 1buçuk senedir falan hiç boyatmadım ve kısacık olan saçlarım şuan oldukça uzadılar bende bidaha hiiç kimyasal sürmeyi düşünmediğim için zaten kınayla boyamayı tercih ettim. evet malesef oldukça zahmetli gece nerdeyse hiç uyuyamadım o kafamdaki koca şey yüzünden ama olsun en azından doğal ve sağlıklı diye düşünüyorum. artık vakit buldkça sürekli kınayla boyucam inş..

hiç kına denemedim,saçı beslemesının yanı sıra bağımlık yapıyormus dıye duymustum,iyi cesaret genede güle güle kullan hos olmus

eğer boyaya dönmeyi düşünmüyosan o zaman en iyiysini yapmışssın canım. saçlarım kınalıyken yumuşacıktı parlıyodu şimdi banyoya girince naylon gibi saçlarım resmen.

hiç kına denemedim,saçı beslemesının yanı sıra bağımlık yapıyormus dıye duymustum,iyi cesaret genede güle güle kullan hos olmus

evet kına sonrasında hep istiyormş ama boya da bi nevi öyle değil mi zaten. bakalım artık bi hevesle yaptıma ama umarım pişman olmam..

eğer boyaya dönmeyi düşünmüyosan o zaman en iyiysini yapmışssın canım. saçlarım kınalıyken yumuşacıktı parlıyodu şimdi banyoya girince naylon gibi saçlarım resmen.

benimde öyleydi cnm boya yaptırdığım zamanlar en son kısacık kestirip platin röfle yaptrmıştım iğrenç olmuştuu rezil rezil gezdim valla sonra dedim tamam artık boya falan yok kendi rengime dönüp uzun bi süre boyatmadım. ve şimdide ani bi kararla kına yaptım umarım pişman olmam :18::18:

yok canım hiç pişman olcağğını zannetmiyorum renk çok güzel olmuş, saçların kuvvaetlenir de hem. güle güle kullan derim ben

Canım saçlarının rengi MÜKEMMEL olmuş, tek kelimeyle bayıldım.Bana cesaret verdiin.
O kadar hoş ve doğal bir renk ki bence hiç pişman olma, bu rengin yakışmayacağı insan da yoktur heralde :)
Acaba kınanın içine neler kattın söyler misin, sabah veya şimdi hazırlayacağım ve yarın akşam da yakacağım, umarım aktif olursun da tarifini söylersin.

canım kusura bakma şimdi gördüm anca mesajını. çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. şimdi benim karışımım baya karışık oldu şöyle anlatayım öncelikle herşeyi göz kararı koydum bi ölçü kullanmadım. öncelikle kınayı asidik bişeyle ıslatmak önemli limon, elma sirkesi gibi. ben elma sirkesi kullandm saçıda parlatıyor diye. yaklaşık 1 çay bardağı elma sirkesini koyu demlenmiş çay suyuyla ıslattım çay suyumun içine karanfil, tomurcuk çay ve çörekotu da koydum. hepsi göz kararı. bunları bi güzel demledim soğumaya bıraktım. sonra sirkeyle karıştırıp kınamı ıslattım diş macunu kıvamına gelene kadar. biraz zeytinyağı koydum. ben koyu renk olsun istediğim için içine bide kahve ve kakao yu karıştırıp hafif ıslatıp kınanın içine kattım bu tamamen uydurmasyon bişidi mor soyan varsa evde onun kabuğunuda kaynatıp yapabilirsin ben bulamadım bu mevsimde o yüzden böyle yaptım. hee birdee birazcık çörekotunu havanda ezip karışıma kattım ama bu çok önemli değildir heralde. bunları bi güzel karıştırdım kına iyice yesin hepsini. sonra bıraktım bi köşeye üstünü streçledim hava almasın. 10 saat kadar bekledi. Sonra içine bi yumurtanın sarısını kırdım. 4 tane yeşil ceviz kabuğu ve yine 4-5 tane de ceviz yaprağını suyla kaynattım. bunlarda soğuynca kınamı hafif sıvılaştırmak için kullandm çünkü beklediği için koyulaşıyor. bu seferkini biraz sıvı yap yani şöyle yoğurt kıvamında olsun akışkan olsun biraz. sonrada annem sağolsn saçımın heryerine güzelce sürdü. ben yaklaşık 13 saat falan saçımda kınayla bekledim. gece uyuyamadım kokusu berbat buarada ama değer diye düşünüyorum canm. kolay gelsin. umarım anlatabilmişimdir sormak istediğin bişi olursa yardım ederim yine. buarada saçımın zemin rengi kahveydi ne açık ne koyu.

Çok güzel olmuş güle güle kullan saçlarını. :)) Kına saçı yıpratmaz besler zaten. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…