bence gayet guzel olmus canım gule gule kullan
canım saçının rengi çok güzel olmuş. çok beğendim. ben de baya kına kullandım. saçlarımda beyazlar vardı. aslında besliyo saçları çok iyi geliyo ama o kınayı yakması onla kafanda beklemesi çok zahmetli. ben yeni saçlarımı boyattım. o kınayı saçımdan silene kadar canı çıktı resmen kuaförün ve yine tam olarak açılmadı. eğer hep kınayla devam edeceksen çok iyi ama boya düşünürüm ilerde diyosan bi daha yapma derim ben. ve yine ama renk çok harika olmuş
Ben de beğendim güle güle kullan
tatlım benimde beyazlarım var liseden beri boyardım saçımı kimyasallarla ama çok yıpranmıştı saçım hiç uzatamıyordum. 1buçuk senedir falan hiç boyatmadım ve kısacık olan saçlarım şuan oldukça uzadılar bende bidaha hiiç kimyasal sürmeyi düşünmediğim için zaten kınayla boyamayı tercih ettim. evet malesef oldukça zahmetli gece nerdeyse hiç uyuyamadım o kafamdaki koca şey yüzündenama olsun en azından doğal ve sağlıklı diye düşünüyorum. artık vakit buldkça sürekli kınayla boyucam inş..
hiç kına denemedim,saçı beslemesının yanı sıra bağımlık yapıyormus dıye duymustum,iyi cesaret genede güle güle kullan hos olmus
eğer boyaya dönmeyi düşünmüyosan o zaman en iyiysini yapmışssın canım. saçlarım kınalıyken yumuşacıktı parlıyodu şimdi banyoya girince naylon gibi saçlarım resmen.
benimde öyleydi cnm boya yaptırdığım zamanlar en son kısacık kestirip platin röfle yaptrmıştım iğrenç olmuştuu rezil rezil gezdim vallasonra dedim tamam artık boya falan yok kendi rengime dönüp uzun bi süre boyatmadım. ve şimdide ani bi kararla kına yaptım umarım pişman olmam :18::18:
Canım saçlarının rengi MÜKEMMEL olmuş, tek kelimeyle bayıldım.Bana cesaret verdiin.
O kadar hoş ve doğal bir renk ki bence hiç pişman olma, bu rengin yakışmayacağı insan da yoktur heralde :)
Acaba kınanın içine neler kattın söyler misin, sabah veya şimdi hazırlayacağım ve yarın akşam da yakacağım, umarım aktif olursun da tarifini söylersin.
bi ben begenmemişim demekki...sen begendiysen sorun yok güle güle kullan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?