• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ve oyuncaklarımız

kraft peluş oyuncaklari muzikli mi?ve fiyati oğrenebilirmiyim?

Kraft oyuncak inek bir resimdeki pembe var onun icinde boncuklar var sallayinca sikirdiyor mavi olanı koymadım oda aynı büyüklükte cingirak 5'er tl canim

Son düzenleme:
eski ve kullanılmayan oyuncakların toplandığı kumbaralar var benim yaşadığım yerde, maddi durumu iyi olmayan ana okullarına ulaştırıyorlar..ne kadar çok oyuncağınız varmış...bu ve benzeri yöntemlerle çocuklara ulaşsa çok mutlu olurlardı sanırım...bir ara lösev de topluyordu gibi hatırlıyorum...

gerçi eskide kaldı artık bu tarz paylaşımlar eskiler satılıyor artık...

eski ve kullanılmayan oyuncakların toplandığı kumbaralar var benim yaşadığım yerde, maddi durumu iyi olmayan ana okullarına ulaştırıyorlar..ne kadar çok oyuncağınız varmış...bu ve benzeri yöntemlerle çocuklara ulaşsa çok mutlu olurlardı sanırım...bir ara lösev de topluyordu gibi hatırlıyorum...

gerçi eskide kaldı artık bu tarz paylaşımlar eskiler satılıyor artık...

Bir bu kadarda cocuk esirgemeye götürdüm artı gönüllü anneyim canim bunları satıp kızım ve oğluma alicam

elinizde kalan oyuncakların numaralandırıp fiyatlarını yazabilirmisiniz acaba eğer fiyatta anlaşabilirsek almayı düşünüyorum oyun halısı dahil

Back