Bebek İkinci El Ve oyuncaklarımız

6-14-25-28-30-31-32-33 resimdeki oyuncakların özelliklerini ve fiyatlarını öğrenebilir miyim

6-14-25-28-30-31-32-33 resimdeki oyuncakların özelliklerini ve fiyatlarını öğrenebilir miyim

Merhaba
6 numara hello kity ve noel baba isiklidir ikisi 4 tl
14 numara uyku ayısı ninni çalıyor ortadaki ışıklı bölümü cikarilip yıkanıyor 15 tl
25 bebek et bebek 5 tl
28 takbul kaplumbağa ucuna ip taliplide yürüyor sekilleri buluyor 3 tl
30 kule uzerinde sayılar ve hayvanlar var 3 tl
31 kedi tak bul Buda şekil bulmaca 3 tl
32 müzik aleti tahta sağlıklı 7,50 tl
33 kraft dislik sallarında ses çıkarıyor artı tüy bırakmaz özelliğe sahip hiç kullanılmadı tane 3 tl

Satılanlar
35,33,32,31,30,28,20,13,10,4 hayırlı uğurlu olsun inşallah saglikla sihatla oynuna oynuna büyüsünler

Cok sewdim:)cook guzel dilekler.rabbim butun annelerin ve cocuklarin yaninda olsun:)AMİN

Cok sewdim:)cook guzel dilekler.rabbim butun annelerin ve cocuklarin yaninda olsun:)AMİN

canım oyun halısı satılmadı ise ben almak istiyorum ankaradayım biraz daha uygun fiyata verirsen gelip alırım istediğin yerden biz abidinpaşa oturuyoruz birde hiç kullanıldımı oyun halısı onu öğrenmek istiyorum mail adresimi veriyorum oradan bana yazarsan cok sevinirim livelove_pink@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…