- 1 Mart 2013
- 2.148
- 157
- 113
- Konu Sahibi Zeymer1980
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatları nedir?
16.5 tl
28. Kaplumbağa 3 tl
36 fisher price elma dislik 5 tl
pardon ya 15,27,35 numaralar yanlışlık yapmışım..
Merhaba 2,8,9,10,21,33 numaraların fiyatlarını öğrenebilir miyim? birde 9,6 ve 10 numaranın herhangi bir fonksiyonu var mı acaba?
Cnm oyun halısı ne kadar
2. Legolar 5 tl
8 polis motosikleti şarkı söyleyip dönüp duruyor 6 tl
9 inekli kamyon şarkı söylüyor 6 tl
10 masalci ayicik 10 tl
21 üçlü hayvanlar misinayla tavana asılıyor 15 tl
33 kraft dislik tüy bırakmaz tanesi 3 tl
numaralarda yanlışlık yaptım sanırım birkaçı doğruda birde bultaklı kamyonla tahta müzik aletinin fiyatını öğrenebilirmiyim?
o zaman ben birkaç ürünü almak istiyorum.Kamyonlu bul tak hemde ses çıkarıyor pilli 7,50 tl
Müzik aleti 7,5 tl
o zaman ben birkaç ürünü almak istiyorum.
legolar 5 tl
kamyonlu bultak 7,5
müzik aleti 7,5
polis motorsiklet 6
birde 21 numaralı 2 hayvanın fiyatıyla 35 numaradaki minik hayvanların fiyatı nedir?
tamam ben biraz öncede söylediklerimi de almak istiyorum ama son ikili hayvan 10 tl dediğiniz küçük bir indirim yaparsanız az önce yazdıklarımla birlikte alıcam yanlız özel mesaj hakkım hala yok sanırım ben size mail adresimi versem ordan görüşsek bilginpelin_1903@hotmail.com yalnız şuan oğlum uyandı da yemek yediricem daha siz bana mail atsanız ben size daha sonra dönüş yapsam olur mu?Galiba 20 numaradaki iki hayvan misinayla tavana asılıyor 10 tl
34 numaradaki hayvanlar 3 tl
tamam ben biraz öncede söylediklerimi de almak istiyorum ama son ikili hayvan 10 tl dediğiniz küçük bir indirim yaparsanız az önce yazdıklarımla birlikte alıcam yanlız özel mesaj hakkım hala yok sanırım ben size mail adresimi versem ordan görüşsek bilginpelin_1903@hotmail.com yalnız şuan oğlum uyandı da yemek yediricem daha siz bana mail atsanız ben size daha sonra dönüş yapsam olur mu?
Canim ikili hayvan 7,50 tl olur küçük hayvanlarda aldıklarına dahilmi canim
evet küçük hayvanlarda dahil özel mesaj hakkım gelmiş sanırım size mesaj yolladım ben