• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve nihayet evimize geldik

berlinli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
85
0
36
Almanya
merhaba arkadaslar

ben 2 hafta önce oglum efeyi dünyaya getirdim ilk cocugum ve bu sevinci sizinle paylasmak istedim. dogumum cok sükür cok kolay gecti dikislerim vardi onlarda 0 icinde düstü, kendimi cok iyi hissediyorum sanki yeniden dogmus gibiyim ve bunca sene bosuna yasamis gibiyim. kulagim hep oglumda. insanin hayti degisiyor resmen, herseyini ona göre ayarliyor insan, allahim herkeze bu sevinci yasatir insallah:nazar:

Allah bağışlasın cnm...ayy ne güzel bi duygudur kimbilir..keşke bnm kocişimde anlasa da çoluğumu çocuğumu prezervatif vasıtasıyla çöpe atmasa artık:(((( bebiş istiyorummmmmmmmmmmmm.....

Allah bağışlasın cnm...ayy ne güzel bi duygudur kimbilir..keşke bnm kocişimde anlasa da çoluğumu çocuğumu prezervatif vasıtasıyla çöpe atmasa artık:(((( bebiş istiyorummmmmmmmmmmmm.....

tesekkürler canim cok güzel bir duygu, benim esim de ilk zamanlar istemiyordu, simdide oglu olmadan yapamiyor isteki zamani gecsede eve gelse diye can atiyor. ona internetten bebek videolari izlet bende öyle yaptim cocuklu ailelere gidin bak gör nasil degisir yada bebek magazalarinda gezin, kac senlik evlisiniz??

Back