Ve istediler (resimli)... :))

allah tamamina erdirsin canim//cok mutlu gzukuyorsunuz masalahh

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşsositososito
bian gözümde kendimin ki canlandı resimlere bakarken kaydirigubbakcemile3

yaa şu tuzlu kahveyi karıştırmadan nasıl veriosunuz yaabilmiyorumkismilebende içirmeliyim ondan ama hep aklımda yaa karıştırıp başkasına verirsem yada biri uzanır alırsa nasıl engellicez ki:sm_confused:

Boy boy bebeleriniz olsun inşaallah.. maziye gittim ah ahh..
bende tuz koymuştum ama pişirirken koymuştum ben sonradan eklemedim :lepi:

ayrıca saçının rengini merak ettim,
maşaallah duru bi güzelliğin var, evleneceğin kişide çok temiz yüzlü... o adamdan sana zarar gelmez..
hep mutlu olun ayrıntılara takılmayın arkadaşım..

Ayyyyy maşaAllah tatlım Allah nazarlardan saklasın Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla

Ay ay ayy güzel geçmesine çok sevindim cicim, tuncaya çok güldüm zavallım içmiş yinede kahvesini.

Senin heyecanın,telaşın zaten yüzünden okunuyor :)

Söz akşamı ve nişanıda dört gözle bekliyoruz onlarda sorunsuz,güzel geçer inş.

Bu akşamı sormuşsun bence gitme otur oturduğun yerde :1closedeyes: aileler konuşsun kaynaşsın dedikodunuzu yapsınlar kaydirigubbakcemile3
artık çok geç cicişim, çoktan gittim :)

allah tamamına erdirsin:nazar:
inşallah canım.

allah mutlu etsın canım
amin tatlım

allah tamamina erdirsin canim//cok mutlu gzukuyorsunuz masalahh
Rabbim nazarlardan korusun inşallah...

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşsositososito
bian gözümde kendimin ki canlandı resimlere bakarken kaydirigubbakcemile3
ne güzel eski duygularınızı hatırlattım :P

mutluluklar merak ettim kahveye tuz koydun mu
koydum hayatım, sevgilimde içti :)

yaa şu tuzlu kahveyi karıştırmadan nasıl veriosunuz yaabilmiyorumkismilebende içirmeliyim ondan ama hep aklımda yaa karıştırıp başkasına verirsem yada biri uzanır alırsa nasıl engellicez ki:sm_confused:
herkesin kahvesini dağıtıyosun, damadın kahvesini en son götürüyosun tatlım, o zaman karışmıyor ;)

Boy boy bebeleriniz olsun inşaallah.. maziye gittim ah ahh..
bende tuz koymuştum ama pişirirken koymuştum ben sonradan eklemedim :lepi:

ayrıca saçının rengini merak ettim,
maşaallah duru bi güzelliğin var, evleneceğin kişide çok temiz yüzlü... o adamdan sana zarar gelmez..
hep mutlu olun ayrıntılara takılmayın arkadaşım..
inşallah dediklerinde yanılmazsın hayatım, Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi.
saç rengimide merak etmişsin, palettenin büyülü kahve hayatım;)

Ayyyyy maşaAllah tatlım Allah nazarlardan saklasın Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
aminnnnnnnn... :D

herkesin kahvesini dağıtıyosun, damadın kahvesini en son götürüyosun tatlım, o zaman karışmıyor ;)[/QU
valla çok merak ediodum canım ya nasıl karıştırmıcam die çok pis planlarım var bizimkine hehe tuz,karabiber karışımı bir kahve kokteyl hazırlıcam haha içsin de beni almak kolay değil anlaasın dimi ama:roflol:

Hayirli olsun güzelim, benim böyle anim olmadi malesef cünkü ben izindeyken istediler verdiler, yani ne kahve ne cicek gördüm.

Cok COK mutlu olursun insallah, allah tamamini erdirsin...

allah tamamına erdirsin inşallah ben kahveye tuz diilde karabiber koymustum

herkesin kahvesini dağıtıyosun, damadın kahvesini en son götürüyosun tatlım, o zaman karışmıyor ;)[/QU
valla çok merak ediodum canım ya nasıl karıştırmıcam die çok pis planlarım var bizimkine hehe tuz,karabiber karışımı bir kahve kokteyl hazırlıcam haha içsin de beni almak kolay değil anlaasın dimi ama:roflol:

canım sevgilim, benim tuzlu kahvemi fondip içmişti. annem demişti ki koydunmu tuz diye, bende evet dedim. yazık alın önünden dedi. fincanları toplamaya giderken gittim baktım kahveyi yarılamış. alayım istersen demiştim, yok kalsın diyo sessizce kedi gibi boshayallersmile yok yok alayım dedim, içerim ben dedi. bende sen bilirsin deyip dönmüştüm :dilcikar::CüvCüv:

canım sevgilim, benim tuzlu kahvemi fondip içmişti. annem demişti ki koydunmu tuz diye, bende evet dedim. yazık alın önünden dedi. fincanları toplamaya giderken gittim baktım kahveyi yarılamış. alayım istersen demiştim, yok kalsın diyo sessizce kedi gibi boshayallersmile yok yok alayım dedim, içerim ben dedi. bende sen bilirsin deyip dönmüştüm :dilcikar::CüvCüv:

hihi ii yapmışsın kız içicek tabi az bile onlara tamam bende çok seviyorum kıyamam benim zuzuma ama onun yeri başka yani o da bi eğlencesi bence içsin yani elinden zehir olsa içerim diolar biz onu yapmıoruz en azından tuz katıyoruz:roflol:benimkine diorum koyucam şöyle böyle yapıcam surat ifadeni çok merak ediorum diorum ne dese beğenirsin koyyy ben hiç bozmam ki yüz ifademi bi defada içerim dio sinir oluyorum:sinifsinif:sonra naz yapıorum tabi tamm aşkım iğrenç olmuş ne böyle bu derim dio o zamanda hayır ya beni rezil mi ediceksin ailene diorum tamam o zaman hiç sesimi çıkartmadan surat ifademi bozara<k içerim dio bende aferin böyle ol diorum hehe ama o zaman o yüz halinin resmini çekicem hatıra hahahihoyyyt

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Mutluluklar.
Kahvelerde pek köpüklükaydirigubbakcemile3

en zor gününü çok güzel atlatmıssın gözlerinden belli
hep mutlu olmanızı canı gönülden dilerim...

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Mutluluklar.
Kahvelerde pek köpüklükaydirigubbakcemile3
maşallah de ablama kaydirigubbakcemile3
keşke bende becerebilsem öleee köpüklü kahve :CüvCüv:

en zor gününü çok güzel atlatmıssın gözlerinden belli
hep mutlu olmanızı canı gönülden dilerim...
teşekkür ederim canım, inşallah geriside su gibi akar:Saruboceq:

gerçekten çok yakışmışssınız :) çok tatlı yaa benim evlilik telaşlarım geldi aklıma çok güzel herşey umarım senin içinde öyle olur

hayırlı olsun..=)

Back