Ve istediler (resimli)... :))

maşallah canım. çok güzel bir duygu. çünkü ben de daha geçen hafta yaşadım. Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu bozmasın.

canım ikramların güzel olmus bak dusunuodun ne yapaım die allah tamamına erdirsin

Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar opuyorumnanaktan
tşk ederim hayatıma.s.

acıdım cocuga:roflol::roflol:

tebrikler cnaım şimdiden a.s.
rabbim gönlünüze göre versin
:dance: acıma acıma, şimdi ne yaptım yaptım tekrar yapamam :roflol:

Ay ne güzel delikafadulden

Mutluluklar diliyorum a.s.
teşekkür ederim, inşallah canım:1hug:

maşallah canım. çok güzel bir duygu. çünkü ben de daha geçen hafta yaşadım. Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu bozmasın.
amin tatlım, cümlemizin :Saruboceq:
senin nasıl geçti istemen?

allah tamammına erdirsin canım ...
aminnnnn tatlıma.s.

canım ikramların güzel olmus bak dusunuodun ne yapaım die allah tamamına erdirsin
çok şükür tatlım, hepsini yetiştirebildim. Hiç mahcup olunacak bi duruma düşmedim. karşı tarafta çok beğenmiş herşeyi:1hug:

herkesin kahvesini verdikten sonra damadın kahvesini en son götürüyosun hayatım:)
o zaman karışmıyo, yoksa bende çok düşünmüştüm ama teyzemin kızı sağolsun çok yardımcı oldu bana:1hug:

Çaktım köfteyi tamam o zaman:1hug:
:1hug:

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım..a.s.

allah tamamına erdirsin canımolumunekankayizsmile işallah hep yüzün güler ve ömür boyu mutlu olursun.:1hug:

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım..a.s.

allah tamamına erdirsin canımolumunekankayizsmile işallah hep yüzün güler ve ömür boyu mutlu olursun.:1hug:

Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...

allah tamamına erdirsin canımm

allah mtlulugunuzu daim etsin.tebriklerr

Teşekkür ederim arkadaşlar.a.s. Rabbim bundan sonrasında utandırmasın, hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah... :Saruboceq:

çok şekersinya mutluluk gözlerinden akıyor mutlulukların en güzeline laiksin seni tanımıyorum ama herşey istediğin gibi olur inşallah:nazar: bu arada çok yakışıyorsunuz...:nazar:

Allah tamamına erdirsin :nazar:

çok duygulandım nedense:sinifsinif:
Allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin

çok şekersinya mutluluk gözlerinden akıyor mutlulukların en güzeline laiksin seni tanımıyorum ama herşey istediğin gibi olur inşallah:nazar: bu arada çok yakışıyorsunuz...:nazar:

Tuzlu kahve içirdin demek :roflol:

Süpersin :lepi:

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin a.s.

Teşekür ederim arkadaşlarım, bana destek olduğunuz ve hep güzel şeyler yazdığınız için.a.s.:1hug:
Bu akşam bizimkiler oturmaya gidiyor karşı tarafa. inş güzel geçer. Acaba bende gitmelimiyim onlarla?

Ay ay ayy güzel geçmesine çok sevindim cicim, tuncaya çok güldüm zavallım içmiş yinede kahvesini.

Senin heyecanın,telaşın zaten yüzünden okunuyor :)

Söz akşamı ve nişanıda dört gözle bekliyoruz onlarda sorunsuz,güzel geçer inş.

Bu akşamı sormuşsun bence gitme otur oturduğun yerde :1closedeyes: aileler konuşsun kaynaşsın dedikodunuzu yapsınlar kaydirigubbakcemile3

Back