Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin kahvesini verdikten sonra damadın kahvesini en son götürüyosun hayatım:)
o zaman karışmıyo, yoksa bende çok düşünmüştüm ama teyzemin kızı sağolsun çok yardımcı oldu bana:1hug:
Çaktım köfteyi tamam o zaman:1hug:
tşk ederim hayatıma.s.Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar opuyorumnanaktan
:dance: acıma acıma, şimdi ne yaptım yaptım tekrar yapamam :roflol:acıdım cocuga:roflol::roflol:
tebrikler cnaım şimdiden a.s.
rabbim gönlünüze göre versin
teşekkür ederim, inşallah canım:1hug:Ay ne güzel delikafadulden
Mutluluklar diliyorum a.s.
amin tatlım, cümlemizin :Saruboceq:maşallah canım. çok güzel bir duygu. çünkü ben de daha geçen hafta yaşadım. Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu bozmasın.
aminnnnn tatlıma.s.allah tamammına erdirsin canım ...
çok şükür tatlım, hepsini yetiştirebildim. Hiç mahcup olunacak bi duruma düşmedim. karşı tarafta çok beğenmiş herşeyi:1hug:canım ikramların güzel olmus bak dusunuodun ne yapaım die allah tamamına erdirsin
:1hug:herkesin kahvesini verdikten sonra damadın kahvesini en son götürüyosun hayatım:)
o zaman karışmıyo, yoksa bende çok düşünmüştüm ama teyzemin kızı sağolsun çok yardımcı oldu bana:1hug:
Çaktım köfteyi tamam o zaman:1hug:
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım..a.s.
allah tamamına erdirsin canımolumunekankayizsmile işallah hep yüzün güler ve ömür boyu mutlu olursun.:1hug:
Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...
allah tamamına erdirsin canımm
allah mtlulugunuzu daim etsin.tebriklerr
Allah tamamına erdirsin![]()
çok duygulandım nedense:sinifsinif:
Allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin
çok şekersinya mutluluk gözlerinden akıyor mutlulukların en güzeline laiksin seni tanımıyorum ama herşey istediğin gibi olur inşallahbu arada çok yakışıyorsunuz...
![]()
Tuzlu kahve içirdin demek :roflol:
Süpersin :lepi:
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin a.s.