teşekkür ederim canım. inşallah bundan sonrasıda çok güzel geçer :Saruboceq:tatlım geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve tüm dileklerin gerçekleşir
ayy eski anılarım canlandı
Allah tamamına erdirsin canım.mutluluklar
senin nasıl geçmişti hayatım?
ya ben hiç heyecan yapmadım daha çok panik ve utanma duygusu içindeydim
acaba bende mi bi abeslik var, başka zaman olsa kalbim yerinden fırlardı ?
herkesin kahvesini verdikten sonra damadın kahvesini en son götürüyosun hayatım:)Çok mutlu olun inşallah.
Bu arada yapılan tuzlu kahve nasıl oluyor da karışmıyor?
Gelen misafirlerden biri içse.Ne komedi olur
tşk ederim canıma.s.ay sende mi tuz koydun kahveye?
ben acı biberde koymuştum.
allah tamamına erdirsin inşallah!
benimde çok güzel geçti çok şükür, Rabbim inşallah bundan sonrakileri de böyle yaşamamamı kısmet eder :Saruboceq:aynen bende pek heyecanlanmamıştım...çok da güzel geçmişti çok şükür...
tşk ederim canım, amin inşallah :1hug:allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim
orda kahveleri dökerimin heyecanı vardı canım benimne kadar yakısmısınız bırbırınıze
tamamı gelır ınsanlah bır omur mutluluklar
yuzunden heyecanın okunuyordu kahve yaparken..
tuzlu ne demek, ben yine insaflı davrandım azcık koydum adet yerini bulsun diye. teyze kızı doldurdu tuzu içinesırnaşık şeyHayırlı olsun damadın kahve içerken kapı aralığından resmi ha aklinialirimsmile kahve tuzlumuydu söyle bakalım:)
teşekkür ederim canıma.s.allah tamamına erdırsın canım...çok yakısıyorsunuz..
amin inşallah hayatıma.s.allah tamamına erdirsin inşallah...
hayırlısıyla inşallah hayatıma.s.allah tamamına erdirsin canım...
ailelerde birbirini uzun zamandır tanıyolar ya, pek sıkıntı ve heyecan yoktu sanırsam bende:sm_confused:hayırlı olsun herşey yolunda gitsin inşallah..bi an beni istedikleri gün geldi aklıma sıkıntıdan mideme vurmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?