Ve İşte..Balık etli Gelinlerimiz için özel...

Bence kilolarına rağmen çok yakışmış mirmirmirmir

Herkes 36 beden olcak die bişi yok :1closedeyes:

gelin deyince insanın aklında başka birşey beliriyor ister istemez... zarif,narin,masum... :) ondan heralde banada tuhaf gelmedi değil ondan paylaştım ama neticede bu modellerde çok şık gerçekten..

bencede güzeller canım...zariflik kiloylada olmuyor..arkadaşım kış geliniydi.kasımda evlendi...44 beden..korseli tam bele oturan fazla kabarık olmayan bir gelinlik diktirdi.arkasında da yere kadar up uzun duvağı vardı.40beden gibi duruyordu.çok zarif ve masumdu..herkez 36-38 olcak deel bencede.kişi mutlu olduğu ve sağlıklı olduğu kiloda olmalı.ve gelinlik seçimi çok önemli.cılız bir kız bile kötü seçimle tombiş durabiliyor..tekrar ellerine sağlık.Allah herkeze,her bedendeki kıssaaa gelinlik giymeyi nasip etsin:1hug:

ama bi tavsiyem var kilolu gelin adaylarımız çok kabarık gelinlikten kaçının hepten kilolu gösteriyo resimdede gördük yoksa onlarda balık etli ama balığın cinsi konusunda kafamçokkarıştı

gelinlik her bayana yakışıyo onlarada yakışmış önemli olan taşıyabilmek..

yaa kıslar bende 44 46 beden bir gelinimmm 2 parça diktircem gelinliğimi ama kollaruı nasıl olmalı karar veremedimmm acil yardım lütfennn ...bilmem dikkat ettinizmi çağla şikelin kollarındakii taşlı düşük askımı yaptırsam kollarımın tombişliğini saklamak içinnnn :((((((

9sv9563_primary.jpg

9t9642_primary.jpg

9t9717_primary.jpg

9v9364_primary.jpg

9v9665_primary.jpg

yaa kıslar bende 44 46 beden bir gelinimmm 2 parça diktircem gelinliğimi ama kollaruı nasıl olmalı karar veremedimmm acil yardım lütfennn ...bilmem dikkat ettinizmi çağla şikelin kollarındakii taşlı düşük askımı yaptırsam kollarımın tombişliğini saklamak içinnnn :((((((

bence canım çok mantıklı öle tül gübür falan olcağına öle dökümlü taşlarla kapatabilirsin daha şık ve değişik olur.sana zaten sölerler ama kesinlikle dırapeli olsun üst kısmın..

bende valla dğünüm olcak die rejim yapıorum 3 aydır 10 kilo verdim hihoyyyt
daha 15 ayım falan var...

balık etli deyince 4-5kilo fazlası olanlardan sandım
yalnız kumaş tasarrufu olmadığından epey pahalıdır

arkadaşım bencede balık etliler evlenmiycekmi yada şişmanlar üzerime elındım vallah gönderen arkadaş tekrar bulursan böyle modeller lütfen gönderirmisin teşşekür ederim

ya yanlis anlasilmis galiba konu ve resimler cok.. sismanlar insan degilmi canim allah allah arkadaslar resimlere tepki olarak öle yazmislar balik etli deyince bunlar gercekten balik etli degiller ama geliinlikler güzel.. bende 36-38 beden degilim ama resimleri görünce bende bi oha dedim ne yalan sölim, oda yani sisman bayanlara alti kabarik gelinlikler iyi olmuo o yüzden hem boydan dah akisacik görünüolar hemde gögüsleri fln iste daha cok ortaya cikio ws.. ama gelinlikler güsel.. gecen arkadasim evlendi kizi görseniz 32 beden bile deil cok asiri zayif gelinligi cok muhtesem bisidi saclari fln harikaydi ama inaninki bel diye bisi yok kisda ve gelinlik kendini gösterememisti iyi durmamisti..

Bence bu balık etlilerin düğünden önce sıkı bir rejime girmeleri lazım.. Diğer resimlerdeki kızlar gibi çıtır olmak için...

Back
X