Ve İşte..Balık etli Gelinlerimiz için özel...

sadece 36 38 bedenler evlenıcek dıye bı kural yok
gelınlık her kadına cok yakısır bu modellerde cok şık
Allah her kadına gıymeyı nasıp etsın ınsallah
AAAMIIINNNN

balık derken???

herkes 38 -36 beden demekki bu forumda cokacimcoook benden fikir vermesi :)

Balık etlıden bıraz fazlacalar bencede.Balık etlı dıyınce Pınar altuğ,sıbel can fılan gelıyor aklıma.

Paylaşım ıcın sağol ayrıcayerimseniben

Bence topic başlığı ''kilolu gelin adaylarına gelinlik modelleri'' olmalı..

Modeller güzel ama balıklar biraz büyükçe..

Ayrıca konuyu hemen ''kilolular gelinlik giyemez'' yoluna sokmanıza hayret ettim..Öyle birşey diyen yok da, bayanlar bariz kilolu..Topic başlığı yanıltıcı, bu yüzden giren böyle bir tepki veriyor ilk etapta.

Son düzenleme:
Balık etlıden bıraz fazlacalar bencede.Balık etlı dıyınce Pınar altuğ,sıbel can fılan gelıyor aklıma.

Paylaşım ıcın sağol ayrıcayerimseniben

sıbel can olabılırde pınar altug ırı bence yoksa zayıf yanii :) dogumdan sonra cırkınlesse de

bunlar balık eti aşmış ve gelinlikler hoş durmamış ya. sadece kabarık etekli taşıyabilmiş

bencede bunlar balik etliden fazla, bende sevinmistim topigi acarken, ay negüzel bana göre gelinlikler diye, ama ben bukadar sisman degilim :) ama onlarada yakismis, emeginize saglik

balık yemedin hiç galiba haha başlığa bayıldım....kaydirigubbakcemile3kilolu gelinler için güzel fikirler..eline sağlık

Son düzenleme:
ayy bana çok garip geldi:bbo:
hani 36 beden gelin görmeye alışıgım belkide ondanndırr
çok şişkolar ama yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gelin deyince insanın aklında başka birşey beliriyor ister istemez... zarif,narin,masum... :) ondan heralde banada tuhaf gelmedi değil ondan paylaştım ama neticede bu modellerde çok şık gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…