• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve ikizlerim geldiii :)

Allah sağlıklı sıhhatlı uzun omurlu ve hayırlı evlat olmalarını nasıp etsın ıkıze hep merakım vardı :) bır erkk bır kız olursada tadından yenmez ne mutlu kı sana kız erkek bıde kandıl gunu bıde normal dogum Allah sıze bagıslasın acılarını gostermesın ınss

Amin amin darısı hepimizin başına :nazar::54:

Allah sağlıklı sıhhatlı uzun omurlu ve hayırlı evlat olmalarını nasıp etsın ıkıze hep merakım vardı :) bır erkk bır kız olursada tadından yenmez ne mutlu kı sana kız erkek bıde kandıl gunu bıde normal dogum Allah sıze bagıslasın acılarını gostermesın ınss

oyy MAŞALLAH.kaymaklı ekmek kadayıfı:))bır kız bır oglan+normal doğum+kandıl gecesi dogurmusun saglıklA BUYUSUNLER tebrıkler..

Kızım ve oğlum 37.haftamızın sonunda (04.07.2012) normal doğumla geldiler :) Hala bebişlerimin isimleri yok teyzeleri ama sağlıkla aramıza katıldılar hem de kandil gecesi, darısı sizlerin başına :16:
gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah

gozunuz aydin olsun, Rabbim guzel yazilar yazsin bebislerine :16:

hep ikizim olsun isterdim, ne guzel Rabbim sana nasib etmis saglikli sihhatli bir sekilde :nazar::emir_bebek::49:

darisi tum isteyenlere olsun ve tabiiki sag saglim dogurmayi Rabbim bizlerede nasib eylesin :16:

Kızım ve oğlum 37.haftamızın sonunda (04.07.2012) normal doğumla geldiler :) Hala bebişlerimin isimleri yok teyzeleri ama sağlıkla aramıza katıldılar hem de kandil gecesi, darısı sizlerin başına :16:
gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah

Tebrikler crownvetch. Doruk Ve Devin'e :emir_bebek: hoşgeldin diyor, analaı babalı, sağlıklı ve nice mutlu ömürler diliyorum. :16:

Seni de ayrıca kutluyorum. İkiz bebek ve normal doğum helal valla maşallah. :nazar:

$DSC00028.JPG

Benim çirkin kızımaaa bakınnn :) rüya görüyodu sanırım teyzeleriiii :54:

Back