Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım dış gebelik yaşıyorum yada kimyasal gebelik değerlerim 1667 den 2 gün sonra 850 ye düştü sonra 575 e bugünde gittim 675 olmuş dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir dedi dr.

Hmm geçmiş olsun cnm bende kimyasal yaşadım ve düşük yaptım dün evde. Hayırlısı olsun cnm...

Rabbim size ve bebeginize saglik sihhat versin canim.ben sunu merak ettim iki gun once yumurtlama olduysa dollenme ne zamn olmus oluyor.adetiniz dokuz gun gecmis ama dollenme olmuski adet gecmis oluyor demi.ben mi yanlis biliyorum.acaba bu konulari

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.her ay bende yapıyorum sonuç tek çizgi çıkınca hüsran..üzüntü

bu arada hikayemide anlatayim size 4 ay önce 6 aylik hamileligim erken dogumla son buldu kizimi dogumdan 4 saat sonra kaybettim.acisini hic gecirmicek biliyorum ama yeni bi evlat istiyorum bu ay ovulasyon tarihinde birlikte oldum hamilelere sormak istiyorum yemek borusunda yanma hisi sari renk idrar ve sari renk akinti ayni zmnda kasiklarimda batma var adetimi sorcak olursaniz bu ayki adetimi oldum fakat ben gebeligimde ustune gorme denilen adet gormusrum yine oyle olabilir diye dusunuyorum cunku adetim 3 gun surdu ve 3.gun sonrasi kahverengi akinti geldi cok uzun oldu ama sizce hamilemiyim

Canım gün aşırı ilişkiylede yumurtlamayı yakalayabilirz demi yumurtlma testi yapmadan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…