- 3 Aralık 2017
- 156
- 92
- 98
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Sanırım çok değerle alakası uok benim ki 10binlerde zar zor göründüydü kalp atışını zaten ancak Alttan muayene ile duyabildik
Cnm sonucum 25. Gün 20.02,Ay hiç sorma çok panik yaptım :) karnımdan baktı dr göremedi cuma tekrar çağırdı bakalım belki vajinal ultrason yapar .İnşallah güzel bi şekilde artmıştır seninde değerin inşallah :)
Gayet iyi canım. 2 kat artması normal 2 kattan fazla bile artmış maşallah subhanallah. Sen crinone kullanıyor musun?Cnm sonucum 25. Gün 20.02,
27. Gün 53 çıktı. Nasıl ???
o nedir cnm ?Gayet iyi canım. 2 kat artması normal 2 kattan fazla bile artmış maşallah subhanallah. Sen crinone kullanıyor musun?
Bebeğin rahime tutunabilmesi için bir ilaç canım. Ya ben kullanıyorum afedersin siyah tortu şeklinde geri geliyor. Cuma dr gidince iğne yada hap isticem ya psikolojim bozulduo nedir cnm ?
Cnm Dr progestan verdi bana. Hap ama çok baş dönmesi yapıyor.Bebeğin rahime tutunabilmesi için bir ilaç canım. Ya ben kullanıyorum afedersin siyah tortu şeklinde geri geliyor. Cuma dr gidince iğne yada hap isticem ya psikolojim bozuldu
Gece kanamam oldu canımCnm Dr progestan verdi bana. Hap ama çok baş dönmesi yapıyor.
Geçmiş olsun inş birşey olmamıştırGece kanamam oldu canımhala da az var. Gittim kese görünmedi. İğne verdi yaptırdım. Ptesi bidaha gidicem. Bilmiyorum düşük mü yaptım acaba
İnşallah canımGeçmiş olsun inş birşey olmamıştır
Korkma cnm inş birşey yoktur.Gece kanamam oldu canımhala da az var. Gittim kese görünmedi. İğne verdi yaptırdım. Ptesi bidaha gidicem. Bilmiyorum düşük mü yaptım acaba
İnşallah canımKorkma cnm inş birşey yoktur.
Cnm son adet tarihin kaçtı?KIzlar gittim bugün kese için göründü. Allah’a şükür 10 gün sonra da kalp atışı için gel dedi:)
Hayırlı olsun canımKIzlar gittim bugün kese için göründü. Allah’a şükür 10 gün sonra da kalp atışı için gel dedi:)
5 kasım canımCnm son adet tarihin kaçtı?
Cnm benim son adet tarihim de 17 kasım. Bende yeni öğrendim hamileliğimi. Hesap yapıyordum ne zaman keseyi görebiliriz diye inş... dün 27. Günümdü ve beta hcg 53 tü.5 kasım canım
Cnm nasıl oldun iyi misin Dr gittin mi ?Gece kanamam oldu canımhala da az var. Gittim kese görünmedi. İğne verdi yaptırdım. Ptesi bidaha gidicem. Bilmiyorum düşük mü yaptım acaba
O kişiden kişiye değişiyor canım ama senin beta hcg de düşük daha yükselir merak etme doktor bana 1000 lere çıkması lazım demişti 1 hafta sonra gel demişti bugün gittim gördük sende gidersin görürsün Allah’ın izniyleCnm benim son adet tarihim de 17 kasım. Bende yeni öğrendim hamileliğimi. Hesap yapıyordum ne zaman keseyi görebiliriz diye inş... dün 27. Günümdü ve beta hcg 53 tü.
Sence ne zaman görebilirim????
İnş cnm.O kişiden kişiye değişiyor canım ama senin beta hcg de düşük daha yükselir merak etme doktor bana 1000 lere çıkması lazım demişti 1 hafta sonra gel demişti bugün gittim gördük sende gidersin görürsün Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?