- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Aminnnnn binlerce keZ aminnnnn Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin aminnnnHayırlı uğurlu olsun canım Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşALLAH
Rica edermm cnmm benm naptimkiPinar4444 bu süreçte en duyarlı destekçi arkadasım teşekkür ederim
Bazen deli der ya çevredekiler :) ama burda ayni dertten muzdaripiz ya daha yakın hissediyor insan sağol güzel dilekelrin içinRica edermm cnmm benm naptimki
Rica edermmm kzuummm benmm her zaman burdayimmmm artikk yazarsnnn pinarrr midem bulaniyooo pinarr gece uyutmuyooo ksrjim sissti kilo aldkm dersnn :)Bazen deli der ya çevredekiler :) ama burda ayni dertten muzdaripiz ya daha yakın hissediyor insan sağol güzel dilekelrin için
Hahahahah yaaaa ama bacılar ne güne :) hem bilemezsn belkide sen bana ben sana yakınır dururuz güzel güzel olurRica edermmm kzuummm benmm her zaman burdayimmmm artikk yazarsnnn pinarrr midem bulaniyooo pinarr gece uyutmuyooo ksrjim sissti kilo aldkm dersnn :)
Allahım razı olsun çok teşekkür ederimAllah kucağınıza almayı da nasip etsin maşaAllah :)
Ayyy insallah cnmm yaaa artk bebisler icin arastrmalara geceriz :)Hahahahah yaaaa ama bacılar ne güne :) hem bilemezsn belkide sen bana ben sana yakınır dururuz güzel güzel olur
Canım sen temmuz gelinimisin ben temmuz geliniyim ve ilk istemede oldu elhamdüllahBende bekliormm 6 gun kaldi adetime ama bend egogud belirtisi yk sadece kasiklarmda agri var ve bazen nefes almakta vermekte guxluk cekiormm ve bel agrimm cok oda yorgunluktanbliorm 2 gn once teat yaptmm silikte olsa cikar die cikmadi bi dahaki aya insallah ama bak belkide 5 ayimda bende hhamile kalirim:)) suanlik 3 ay olck evliligimmm insallah sen hamisisn ya duan kabul lir lutfn bana bol bol dua et
Insan ister istemez heveslenio canmm bu arada ben agustos 26 geliniyim 1 ay var aramizdaa insallah bi dahaki aya o acigi kapatirim.hamis olurm hahahaha:))Canım sen temmuz gelinimisin ben temmuz geliniyim ve ilk istemede oldu elhamdüllahAyrıca şakın ama sakın adet Geçmeden ne heveslen nede belirti ara benden sana kardeş tavsiyesi ben geç yumurtladım adetimi de 6 gün geçti belirtiler tam anlamıyla bastırdı
Yok kız bekleme dua edelimde bir büyüsünler karnımızdaInsan ister istemez heveslenio canmm bu arada ben agustos 26 geliniyim 1 ay var aramizdaa insallah bi dahaki aya o acigi kapatirim.hamis olurm hahahaha:))
Bundan sonrasi rabbimin izniyle gecer artik bebisle resmler atarsn:)Yok kız bekleme dua edelimde bir büyüsünler karnımızda))))
Ay hadi inş İnstagram hesabım ı takip etsene @nurkokulutastasarimBundan sonrasi rabbimin izniyle gecer artik bebisle resmler atarsn:)
Ettim cnmm :) cok iyi oldu knsuruz ordandaAy hadi inş İnstagram hesabım ı takip etsene @nurkokulutastasarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?