Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurnursrca

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
332
163
23
Merhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Ama hisseder yani ben de bir şeyler yaşıyordu adetim tam dokuz gün gecikti bugün itibari ile
Bundan tam dört gün önce kan testi verdim ve negatif çıktı 1.2
Doktorum olsaydı çıkardı dedi ben yine hüsrana uğradım
Pazartesi kan testi verdikten sonra Salı akşamı göğüslerine müthiş bir ağrı başladı bilhassa göğüs ucumda ne uyuyabiliyorum ne dokunabiliyorum kıyafetimi giyerken bile canımın acıdığını hissettim göğüs ağrısı var ama göğüs ucum çok hassastı :)
Tamam dedim var hissettim sonra aşırı bir susuzluk ağız kuruluğu gecenin bir yarısı kaldırıp bardak bardak su içiyordum
Her an adet olacakmış gibi bir sancı giriyor ama sadece akıntı
Ve en son dün gece içimden bir his beni uyandırdı ve erken gebelik testi yaptırdı ilk kez ilk on saniye içerisinde bir çizgi belirdi Gece 3:30 ve ben çığlık attım :)
Sabah erkenden uyandım ve sağlık ocağına gittim doktorum beni gördü güldü Nurhanım yine mi kan testi dedi :) Dedim ki doktor bey bu son gerçektenhissediyorum şuan ben de bir şeyler var lütfen bir kez daha yapalım geç yumurtladım geçte döllenmiş olabilir dedim
Kanımı verdim ve az önce aradım tebrikler 54.1 çıktı dedi hemşire hanım tabii ki güne bir artış takip edeceğiz hemen heveslenmeyelim Salı günü sizi tekrar bekliyorum dedi
İnanın bir anne hissediyor her ay acaba dediklerimiolmuştu ama bu ay kesin demiştim her gün rüyama giriyordu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Size tavsiyem kesinlikle yumurta takibi yaptırın geç döllenmişolabilirsiniz . Varsın kimse inanmasın siz gerçektenİnan’ın

Bazen deli der ya çevredekiler :) ama burda ayni dertten muzdaripiz ya daha yakın hissediyor insan sağol güzel dilekelrin için
Rica edermmm kzuummm benmm her zaman burdayimmmm artikk yazarsnnn pinarrr midem bulaniyooo pinarr gece uyutmuyooo ksrjim sissti kilo aldkm dersnn :)

Rica edermmm kzuummm benmm her zaman burdayimmmm artikk yazarsnnn pinarrr midem bulaniyooo pinarr gece uyutmuyooo ksrjim sissti kilo aldkm dersnn :)
Hahahahah yaaaa ama bacılar ne güne :) hem bilemezsn belkide sen bana ben sana yakınır dururuz güzel güzel olur

Bende bekliormm 6 gun kaldi adetime ama bend egogud belirtisi yk sadece kasiklarmda agri var ve bazen nefes almakta vermekte guxluk cekiormm ve bel agrimm cok oda yorgunluktanbliorm 2 gn once teat yaptmm silikte olsa cikar die cikmadi bi dahaki aya insallah ama bak belkide 5 ayimda bende hhamile kalirim:)) suanlik 3 ay olck evliligimmm insallah sen hamisisn ya duan kabul lir lutfn bana bol bol dua et

Canım sen temmuz gelinimisin ben temmuz geliniyim ve ilk istemede oldu elhamdüllah Ayrıca şakın ama sakın adet Geçmeden ne heveslen nede belirti ara benden sana kardeş tavsiyesi ben geç yumurtladım adetimi de 6 gün geçti belirtiler tam anlamıyla bastırdı

Insan ister istemez heveslenio canmm bu arada ben agustos 26 geliniyim 1 ay var aramizdaa insallah bi dahaki aya o acigi kapatirim.hamis olurm hahahaha:))

Tebrik ederim canım Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah.
Ilk belirtileri ne zaman hissettin merak ettim. Cok erken biliyorum ama yumurtlama gunundeki ilişkiden iki üç gun sonra falan hiç belirtin var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…