• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme VE geldıkk nişan daki yapılacaklara

ssevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
151
0
26
Bolu
İsteme dedık onu geçirdik ee şimdide onumuzde nışan var 27 gün sonra onda neler yapmam gerekıyor kı o daha daha onemlı daha streslıdır galıba bılenlerın yardımını beklıyorum :D

hayırlı olsunn önceliklee:16::16:

nişanı nerede yapmayı düşünüyorsun ? çünkü yapacağın yere göre hem kıyfaetin hem sunumların-ikramların
değişiyor..buna karar verdiniz mi?

hayırlı olsunn önceliklee:16::16:

nişanı nerede yapmayı düşünüyorsun ? çünkü yapacağın yere göre hem kıyfaetin hem sunumların-ikramların
değişiyor..buna karar verdiniz mi?

teşekkürler :
YYaaa ilk başta ev dedık ama cok kalabalık olacagını dusunreeketen ev de ole cok buyuk değil kapının onu geniş alan orkestra getırmeyı dusunuyoruz yanı o sekılde ? gözüküyor?

teşekkürler :
YYaaa ilk başta ev dedık ama cok kalabalık olacagını dusunreeketen ev de ole cok buyuk değil kapının onu geniş alan orkestra getırmeyı dusunuyoruz yanı o sekılde ? gözüküyor?

aşağı yukarı bir ay ve kışın henüz çıkmadığını düşünürsek soğuk bir mevsim.dışarı konusunda emin misin?

Bencede kis mevsimi disarda pek rahat olmaz ne sizin icin ne misafirler icin, soguk belki yagmur lu karlida ola bilir, bence yapam nisan daha iyi.
Birak aileler gelsin evde 10-20 kisin arasinda bir yüzük takin tammam ne gerek var okadar ugrasmaya?
Ennihayetinde evde olmus gibi olacak kapi önü tüm hersey sizin üzerinizde olacak hazirlik servis vs. yazik degilmi okadar insana.
Salaonda hadi neyse, misafir gibi git gel.
Ama ben olsam hic girmem o sIkIntiya, salonda da NIsana gerek duymam.
Dügün yeterli bence.

Bencede kis mevsimi disarda pek rahat olmaz ne sizin icin ne misafirler icin, soguk belki yagmur lu karlida ola bilir, bence yapam nisan daha iyi.
Birak aileler gelsin evde 10-20 kisin arasinda bir yüzük takin tammam ne gerek var okadar ugrasmaya?
Ennihayetinde evde olmus gibi olacak kapi önü tüm hersey sizin üzerinizde olacak hazirlik servis vs. yazik degilmi okadar insana.
Dügün yeterli bence.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum.ben pek kalabalık da sevmem zaten toplayamam da bir salon kadar..
evde olduğu kadar sevdiklerimle birlikte olucam..hem insanlar üşümez hem de gönlünce yaparsın her şeyi..dediği gibi düğün olacak zaten.
kına gecesi var..her birinde çalgı çengi olmalı diye düşünmüyorum.

Dügün yeterli bence.

ya zaten kendı aramızda olacakta ev almaz kı dısarsıda yok dıoz offffff napsak ya bılemedım :85:

Back